Bedre byggeprocesser
Bøger og forlag

Bedre byggeprocesser

I Bedre byggeprocesser - femten trimmede lærestykker fra aktuelt dansk byggeri - fortæller en stribe bygherrer, rådgivere og udførende om deres måde at nytænke deres del af byggeprocessen - og om de resultater. de har opnået. Sagerne beskriver succeshistorier fra forskellige tiltag i forbindelse med optimering af byggeprocessen og viser, hvor mange muligheder for optimering, der stadig ligger i byggebranchen.

Redaktør: Poul Høegh Østergaard
Sider: 124
Udgivelsesår: 2009
Udgiver: Lean Construction - DK

Varenummer: div10002

Tema
Bøger og forlag
150,-
187,50 inkl. moms

Bedre byggeprocesser - femten trimmede lærestykker fra aktuelt dansk byggeri

Bedre byggeprocesser tager udgangspunkt i 15 forskellige byggesager fra forskellige aktører i den danske byggebranche lige fra bygherre over arkitekter og rådgivere til entreprenører.
Sagerne beskriver succeshistorier fra forskellige tiltag i forbindelse med optimering af byggeprocessen og viser, hvor mange muligheder for optimering, der stadig ligger i byggebranchen.

I Bedre byggeprocesser fortæller en stribe bygherrer, rådgivere og udførende om deres måde at nytænke deres del af byggeprocessen - og om de resultater. de har opnået. Ingen hævder at have fundet de vises sten. Men de har alle fundet frem til nogle ting, der virker - og som er med til at gøre dem mere effektive og værdiskabende i måden, de udfører deres opgaver på.

Casesamlingen er udgivet af Lean Construction DK, der arbejder på at udbrede det trimmede byggeri i Danmark. De femten cases skal ikke af den grund læses som blåstemplede modeller for trimmede processer, for en sådan autorisering gives ikke. Det er i de enkelte virksomheder og gennem deres idéer og initiativer, det trimmede byggeri udvikles. Eksemplerne kan forhåbentlig inspirerere andre til at gøre det på deres måde.

Læs positive historier fra firmaer som Aarstiderne, Fruhøjgaard, Enemærke & Petersen, Jakon, Niras og FM Bygningsdrift og få inspiration til, hvorledes dit næste byggeprojekt kan optimeres.