Gyl20024
Bøger og forlag Udsolgt

Bestyrelsens arbejde og ansvar

En yderst koncentreret bog om bestyrelsens arbejde og ansvar. Et uundværligt juridisk redskab for enhver, som er medlem af en bestyrelse eller direktion.

Udgiver: Gjellerup
Udgivelsesår: 2020
Sider: 168
Forfatter: Erik Werlauff

Varenummer: gyl20024

Tema
Organisation og ledelse
319,96
399,95 inkl. moms

Ikke på lager. Forvent en leveringstid på ca. 4-7 dage

Denne yderst koncentrerede bog om bestyrelsens arbejde og ansvar er et uundværligt juridisk redskab for enhver, som er medlem af en bestyrelse eller direktion.

 

Bogen tager udgangspunkt i ansvarsprincipperne med tilføjelse af, hvad bestyrelsen/direktionen kan lære af disse principper med henblik på forebyggelse af ansvar. Ligeledes behandler bogen de vigtigste spørgsmål om møder, beslutninger, habilitetsspørgsmål samt mulighederne for skriftlige og elektroniske møder.

 

Bogen tager højde for de mange nyskabelser i selskabsreformen 2010 for aktie- og anpartsselskaber og praksis siden da. Den behandler også bestyrelsesarbejdet i andre typer af juridiske personer, herunder foreninger, andelsselskaber, brugerbestyrelser   og menighedsråd.

 

Undervejs i bogen er der opstillet tjeklister til, hvad man bør huske på bestyrelses-, budget- og regnskabsmøder.

 

Professor, dr.jur. Erik Werlauff, advokat (H), forsker og underviser ved Aalborg Universitet. Han er forfatter til en række juridiske bøger og artikler, og han rådgiver ofte virksomheder i komplekse juridiske spørgsmål, ligesom han virker som voldgiftsdommer i danske og internationale sager.