De duelige bestyrelsesmedlemmer
Bøger og forlag

De duelige bestyrelsesmedlemmer

- Kendetegn, arbejdsmetoder og resultater.
En uundværlig grundbog for det moderne bestyrelsesmedlem, der vil gøre en forskel og aktiv bidrage til vækst og forretningsudvikling.

Forfatter: Randi Ib
Sider: 448
Udgivelsesår: 2015
Udgiver: Board Governance

Varenummer: dbk15050

Tema
Bøger og forlag
399,20
499,- inkl. moms

- Kendetegn, arbejdsmetoder og resultater.

Hvad er et dueligt bestyrelsesmedlem? Og hvilken betydning har det for en virksomhed, at et bestyrelsesmedlem er dueligt?

Kompetencer er det nye buzz-ord i bestyrelsesverdenen. Hvis bare styrelsen har dem i orden, skal det hele nok gå. Men mange flere forhold end blot kompetencer har betydning for, om bestyrelsen skaber værdi, og om de enkelte bestyrelsesmedlemmer reelt kan bidrage om de er duelige.

Randi Ib, der er en af Danmarks førende bestyrelsesinstruktører, har skrevet denne bog med udgangspunkt i sine erfaringer som udvikler af bestyrelsesmedlemmer i BOARD GOVERNANCE. Læseren får en grundig og praktisk indføring i værdiskabende bestyrelsesarbejde med fokus på, hvordan et bestyrelsesmedlem bliver kompetent og duelig, og hun præsenterer i bogen en ny struktureret metode BOARD GROUND ZERO til at fastlægge bestyrelsens arbejde, bidrag og muligheder for at skabe værdier til virksomheden.

De duelige bestyrelsesmedlemmer er en uundværlig grundbog for det moderne bestyrelsesmedlem, der vil gøre en forskel og aktiv bidrage til vækst og forretningsudvikling.