dreams & details
Bøger og forlag

dreams & details

- Genopfind din virksomhed og dit lederskab - mens det stadig går godt. Her får du fortællingen om, hvordan nye teknologier konstant ændrer forudsætningerne for succes og derfor gør det nødvendigt at genopfinde sin virksomhed og ikke mindst sit lederskab til de nye betingelser.

Forfattere: Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle
Sider: 256
Udgivelsesår: 2017
Udgiver: Gyldendal Business

Varenummer: dbk18033

Tema
Bøger og forlag
240,-
300,- inkl. moms

- Genopfind din virksomhed og dit lederskab - mens det stadig går godt.

Hvad har Formel 1, tv-serien Forbrydelsen og amerikansk fodbold med virksomhedsledelse at gøre?
Ganske meget, viser det sig i dreams & details, som giver svar på erhvervslivets mest akutte spørgsmål:

"Hvordan genopfinder man en virksomhed, mens det stadig går godt?"

Her får du fortællingen om, hvordan nye teknologier konstant ændrer forudsætningerne for succes og derfor gør det nødvendigt at genopfinde sin virksomhed og ikke mindst sit lederskab til de nye betingelser.

I en tid præget af frygt for, at maskiner og kunstig intelligens gør mennesker overflødige, har vi mere en nogensinde brug for at udfolde det menneskelige potentiale og derigennem skabe nye muligheder for virksomhedens vækst og overlevelse. Og her kan vi som ledere lære af sporten, kunsten og videnskaben, siger forfatterne, Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle.

Bogen er også fortællingen om forfatternes mangeårige praktiske erfaringer med ledelse, som de giver videre med konkrete anvisninger til hvordan man arbejder med at genopfinde sin virksomhed og sit lederskab.

Det er tid til dreams & details. Det er tid til sæsonskifte for lederskabet.