Opmåling af bygninger, areal- og volumenbegr. ebog (1)
Bøger og forlag

Opmåling af bygninger, areal- og volumenbegr. ebog

Opmåling af bygninger, areal- og volumenbegr. ebog - Denne standard definerer areal- og volumenbegreber samt fastsætter beregningsregler for opgørelse af arealer og volumen i bygninger.

Udgiver: Dansk Standard
Udgivelsesår: 2007
Sider: 28

Tema
E-bøger
454,-
567,50 inkl. moms

DS 13000:2007 - Opmåling af bygninger, areal- og volumenbegreber

Denne standard definerer areal- og volumenbegreber samt fastsætter beregningsregler for opgørelse af arealer og volumen i bygninger.
Standarden indeholder regler for, hvornår og hvordan et areal eller et volumen skal medtages i opgørelsen. Rum eller dele af rum, som ikke opfylder disse krav, medtages ikke i opgørelsen.
Standarden gælder for alle bygningstyper og kan anvendes ved projektering, finansiering, markedsføring, taksering, statistik etc.

Standarden har ikke bestemmelser for, hvilke begreber eller kombinationer af begreber, som skal bruges til forskellige formål.
Det forudsættes, at bygningsmyndigheder, låneinstitutter o.a. vælger det areal- eller volumenbegreb, som passer bedst til deres formål.

Standarden kan anvendes i forbindelse med opnyet arealopgørelse af bygninger ved køb, salg og udlejning af eksisterende ejendomme.
Ved opgørelse af areal og volumen efter denne standard, skal det opgives, at måling er udført i henhold til DS 13000.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600