Gyl19021
Bøger og forlag Udsolgt

Projektledelse

Bogen dækker dels en indføring i fagområdet projektledelse for den nye projektleder og dels en videreførelse af projektforståelsen for den mere erfarende projektleder.

Forfattere: Niels Vestergaard Olsen og Susanne Mussmann Lassen

Sider: 324

Sprog: Dansk

Udgivelsesår: 2019

Udgiver: Trojka

Varenummer: gyl19021

Tema
Bøger og forlag
264,-
330,- inkl. moms

Ikke på lager. Forvent en leveringstid på ca. 4-7 dage

Ny lærebog fra Trojka om projektledelse.

Lærebogen er tilpasset fagbeskrivelsen for Projektledelse under studieordningen for Akademiuddannelsen i Ledelse samt Akademiuddannelsen i Innovation, Produkt og Produktion. Ligeledes er lærebogen tilpasset fagbeskrivelsen for projektledelse på HD 1. del.

Forfatterne har med entusiasme skrevet denne bog om projektledelse for at give deres version af projektledelse og hvordan de mener projektledelse kan forstås i en nutidig sammenhæng med skyldigt hensyn til ovenstående fagbeskrivelser.

Bogen henvender sig til læsere, som ønsker en indføring og perspektivering af projektledelse på et højt fagligt niveau i kombination med en praktisk tilgang. Bogen skal dels ses som en indføring i fagområdet projektledelse for den nye projektleder og dels en videreførelse af projektforståelsen for den mere erfarende projektleder.
Trojkas lærebog om projektledelse integrerer det ydre styrede og det indre styrede i én og samme lærebog der skabes dermed større forståelse og viden om projektledelse.

Specifikt henvender bogen sig til uddannelsesområderne AU i ledelse, AU i Innovation, Produkt og Produktion samt til HD 1. del. Bogen kan ligeledes finde anvendelse i andre undervisningssammenhænge, som ønsker et tilsvarende fagligt niveau.
Lærebogen er også velegnet til markedsføringsøkonom, finansøkonom, handelsøkonom, logistikøkonom, serviceøkonom, akademiøkonom / merkonom, HA, HD, ingeniøruddannelser og andre videregående uddannelser samt kursusforløb, hvor projektledelse indgår i uddannelsesforløbet.