Dbk19031
Bøger og forlag

Sådan overlever du byggebranchen

En overlevelsesguide for håndværkere. Du får historien om en lærlings og svends ubarmhjertige møde med en byggebranche som ikke interesserer sig særlig meget for trivsel, personalepleje og samarbejde.


Udgiver: Books on Demand
Udgivelsesår: 2019
Sider: 68
Sprog: Dansk
Forfatter: Martin Bergh

Bogtype: Bog

Varenummer: dbk19031

Tema
Bog
103,96
129,95 inkl. moms

Der er ét produkt tilbage på lageret

- En guidebog for lærlinge og svende.

Læs om Mikkel og Mads, der går så meget igennem. Du får historien om en lærlings og svends ubarmhjertige møde med en byggebranche som ikke interesserer sig særlig meget for trivsel, personalepleje og samarbejde.

Historierne om Mikkel og Mads følges gennem alle bogens dele. På den måde guides du igennem alle de situationer, du kommer ud for som nystartet i en håndværkervirksomhed, hvad enten du er lærling eller svend.

Der er alle mulige og umulige krav til at være håndværker. Alt fra faglighed til høflighed forventes af en håndværker. "Sådan overlever du byggebranchen" er din guide til alt det, du ikke får med dig i din uddannelse som lærling eller svend. Bogen giver dig ikke bare indsigt i, hvad der forlanges af dig, den giver dig konkrete råd og vejledninger i hvordan du bliver bedre til dit arbejde, hvordan du får større indflydelse på dit arbejde og hvordan du får talt om hvilke forventninger der er til dig.