Træ 70: Træmaterialer
Bøger og forlag

Træ 70: Træmaterialer

Håndbogen giver en grundlæggende viden om træ og træmaterialer om træ som materiale og om en lang række træmaterialers vigtigste brugsegenskaber.

Udgiver: Træinformation
Udgivelsesår: 2014
Sider: 152

Varenummer: topnr070

Tema
Bog
289,-
361,25 inkl. moms

Der er ét produkt tilbage på lageret

Håndbogen giver en grundlæggende viden om træ og træmaterialer - om træ som materiale og om en lang række træmaterialers vigtigste brugsegenskaber.

Bogen giver det nødvendige kendskab til træ- og træmaterialers struktur, opbygning og egenskaber, som er forudsætningen for at kunne vælge, bearbejde og anvende træ til byggeri og snedkerformål.

I bogen er der lagt vægt på forståelsen af træ og træmaterialers fugtbetingede egenskaber, fordi det er nøglen til forståelse af materialets særlige natur og anvendelsesmuligheder.

Bogen behandler også træ som et fornyeligt og bæredygtigt naturmateriale, der anvendt til byggeri og indretning reducerer CO2-belastningen, sikrer et bæredygtigt byggeri og reducerer klimabelastningen.

Håndbogen er målrettet til professionelle i byggeriet og møbelindustrien. Derfor kan den også med fordel anvendes i undervisningen på de bygge- og møbeltekniske uddannelser.

Bogen kan med fordel anvendes sammen med TRÆ 69 Træarter, der beskriver egenskaberne ved 80 af de mest anvendte træarter.

Håndbogen afløser TRÆ 50 Træ kvalitet og egenskaber fra 2003.


Se et uddrag af bogen her