Dipylon Hus, Arkitemas kontor i Carlsberg Byen, København. Foto: Arkitema Architects/Lars Just

Arkitema udvider partnerkredsen

I forbindelse med at Arkitema Architects er blevet købt af COWI har virksomheden valgt at revurdere partnerlandskabet. Det betyder nye titler samt en lang række udnævnelser i virksomheden, der skal styrke det arkitektoniske fokus og forretningstilgangen.

Arkitema Architects blev d. 1. januar 2019 en del af COWI koncernen, og fortsætter herefter som et selvstændigt datterselskab i denne, med et fortsat stærkt fokus på arkitektur.

 

Overgangen fra at være en partnerejet virksomhed til at være en del af en koncern har givet anledning til en revurdering af partnerstrukturen, der fremover vil bestå af tre niveauer; Partner, Associated Partner og Associate.

 

Partnertitlerne signalere en anerkendelse af medarbejdernes arkitektoniske og forretningsmæssige resultater, og partnerstrukturen skal således også fremadrettet understøtte Arkitemas stærke arkitektoniske fokus. 

 

Nye muligheder i organisationen

Pr. 1. januar blev der udpeget fire nye Partners; Birgitte Gade Ernst, Heidi Hjort Thuesen, Mette Baarup og Carsten Jensen. Derudover er der blevet udnævnt en lang række Associated Partners og Associates på tværs af organisationen og i alle tre skandinaviske lande.

 

– Vi er stolte af at kunne invitere så mange dygtige medarbejdere indenfor i partnerkredsen, og det vil også fremover være vigtigt for os, at udvikle vores egne medarbejdere, til at kunne indtræde i denne kreds. Vi glæder os over, at kunne give så mange gode kolleger nye muligheder i organisationen. Samtidig giver det os mulighed for at understrege vigtigheden af at arbejde med et højt arkitektonisk niveau i vores opgaver, siger CEO i Arkitema Architects, Peter Hartmann Berg.

 

Nyudnævnte Associated Partners:

Pernille Svendsen, Anders Lomholt, Lene Neerup, Simon Kjems Møller, Christian Schousboe Platz, Per Axelsson, Chris Ohlborg, Astrid Seeberg og Jacob Suenson Schou.

 

Nyudnævnte Associates:

Stence Guldager, Vibeke Willems, Mads Birk Nielsen, Anders Warmdal, Sofie Yde, Ida Richter, Per-Olav Hagen, Emma Elv, Britta Forrestier, Stefan Pollard, Anna Schlyter, Elin Andreassen, Henrik Magnusson og Nora Bille.

 

Arkitema Architects er grundlagt i Aarhus i 1969 og er i dag Skandinaviens 5. største og Danmarks største arkitektvirksomhed med over 550 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø.

 

Kilde: Arkitema Architects