BYG-ERFA lancerer ny hjemmeside

På BYG-ERFAs hjemmeside er det nu blevet nemmere at søge mellem de velkendte erfaringsblade. Organisationens nye hjemmeside er lavet med fokus på bedre funktionalitet med samme kvalitetsindhold.

BYG-ERFAs nye hjemmeside gør det nu muligt blandt andet at navigere i den store samling af bygbare løsninger både ud fra bygningsdel, materiale, problem og konstruktion. Dermed kan de korrekte byggetekniske løsninger hurtigere bringes i spil.

 

– I BYG-ERFA håber vi, at den nye hjemmesides struktur, søgefunktioner og øvrige forbedringer vil gøre den faglige hverdag lettere for både vores abonnenter og andre besøgende på hjemmesiden, skriver organisationen i en informationsmail.

 

Se hjemmesiden her: byg-erfa.dk

 

De væsentligste forandringer på den nye hjemmeside:

  • Erfaringsbladende er nu inddelt efter kategorierne: Bygningsdel, Materiale og Problem, så du kan vælge den indfaldsvinkel, der passer bedst til den konkrete opgave. 
  • En filter-funktion, så du hurtigere kan afgrænse din søgning mellem erfaringsbladene.
  • Det klassiske SfB-system tilgås nu fra forsiden via Konstruktion.
  • En ny grafisk opsætning, der gør erfaringsbladene mere læsevenlige på både pc og tablet.
  • En favorit-funktion, der gør det muligt at gemme ofte brugte erfaringsblade på din personlig profil, så de er lette at finde igen.
  • Hvis du er administrator for alle brugerne i jeres virksomhed, får du mulighed for at tilmelde og administrere alle jeres licenser via hjemmesiden.

 

Samme høje kvalitetsniveau

BYG-ERFAs erfaringsblade bliver fortsat forfattet af byggeriets fremmeste eksperter inden for forskning og praksis og derefter valideret og godkendt af BYG-ERFAs eksterne Teknikergruppe. 

 

– Teknikergruppen rummer et bredt spænd af branchens faglige kompetencer, så vi fortsat kan sikre en valid vidensbank af byggeteknisk korrekte og bygbare løsninger - som alle dele af byggebranchen kan sætte lid til, skriver BYG-ERFA.

 

Fremover er det nødvendigt med en personlig adgang og et personligt log ind til hjemmesiden. Derfor forsvinder muligheden for log ind via IP-adresse, hvilket betyder en ændring for nogle abonnenter. Disse bliver kontaktet af sekretariatet, lover BYG-ERFA.

 

Kilde: BYG-ERFA