Foto: PR

Christina Hvid bliver ny adm. direktør i Molio

Christina Hvid tiltræder den 1. marts som ny administrerende direktør for Molio – Byggeriets Videnscenter. Christina Hvid bliver en af de centrale aktører, der med fokus på udvikling, digitalisering og effektivisering skal styrke dansk byggeris viden og konkurrenceevne.

Christina Hvid overtager posten som administrerende direktør i Molio – Byggeriets Videnscenter efter Jørn Vibe Andreasen, som har været i spidsen for Molio og det tidligere Byggecentrum i 27 år, og fremover vil bidrage med sin indsigt, netværk og erfaring som seniorkonsulent i Molio.

 

Molio skal udvikles til et innovativt fyrtårn

Bestyrelsesformand i Molio Christian Listov-Saabye ser frem til samarbejdet:

 

– Christina Hvid skal med friske øjne, engagement og ny energi bidrage til at udvikle Molio til et innovativt og digitalt fyrtårn, der kan løfte hele den danske bygge- og anlægssektor. Samtidig skal hun sikre, at Molio fortsat udvikles kommercielt og kundeorienteret, siger Molios bestyrelsesformand Christian Listov-Saabye, der også er adm. direktør i MOE – Rådgivende Ingeniører.

 

Christina Hvid har igennem hele sin karriere arbejdet med innovation og implementering af teknologi i virksomhedsudvikling. Det er netop omdrejningspunktet for en stor del af udfordringerne i byggeriets værdikæde. 

 

– Digitalisering bliver fortsat vigtigere og er stort set integreret i alle processer i byggeriet – uanset om vi taler om nybyggeri, renovering eller klimatilpasning og bæredygtighed. Derfor glæder jeg mig også til at stifte bekendtskab med de mange spændende virksomheder, bygherrer, rådgivere og entreprenører, og møde de mange kompetencenetværk, som også kendetegner bygge- og anlægsbranchen. Jeg vil gøre mit til, at Molio i samspil med alle i branchen øger viden- og kompetenceniveauet i virksomhederne til gavn for sektorens produktivitet, siger Christina Hvid.

 

Læs mere om Molios nye administrerende direktør