Foto: Shutterstock / Molio

DBI Certification er akkrediteret til at certificere brandrådgivere

Med ikrafttrædelsen af Bygningsreglement 2018 og indførelsen af en ny certificeringsordning pr. 1. januar 2018 skal mange brandrådgivere certificeres. DBI Certification A/S er netop blevet akkrediteret til at certificere brandrådgivere og ser frem til at føre brandrådgivere sikkert og kompetent igennem certificeringsprocessen.

DBI Certification kan certificere brandrådgivere til brandklasse 2-4 og tredjepartskontrol og benytter uvildige faglige bedømmere fra rådgiverbranchen. De udvælges på baggrund af deres kompetencer, erfaring og habilitet i forhold til både ansøger og det byggeri, der indgår i bedømmelsen. 

 

Ved brandklasse 2 vil der desuden blive anvendt en multiple choice-test, som sikrer en hurtig proces.

 

– Som akkrediteret og specialiseret certificeringshus inden for brand har det været naturligt for DBI Certification at byde ind med vores kompetencer og erfaring på området. Smidighed, uvildighed og kvalitet er nogle af nøgleordene, når DBI Certification nu skal certificere brandrådgivere, siger Anders Frost-Jensen, der er direktør for DBI Certification A/S.  

 

Læs mere om certificeringsordningen, hvordan du bliver certificeret, og ansøg her

 

I februar afholder DBI Certification også et webinar, hvor du bl.a. kan stille spørgsmål til ansøgningsprocessen. Mere info om dette vil snart være at finde på både DBI Certifications og DBI's hjemmeside.

 

Kilde: DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut