Foto: Wiki / brionv

Google køber boliger til medarbejdere

Huslejer i dele af Californien og Silicon Valley har nået hidtil usete højder og det har fået amerikanske tech-giganter som Facebook, Apple og nu også Google til at investere i overkommelige, modulopbyggede medarbejderboliger.

Amerikanske tech virksomheder må nu hjælpe deres medarbejdere med at få tag over hovedet. Huslejer i dele af Californien og Silicon Valley har nået hidtil usete højder og det har fået giganter som Google til at investere 30 mio $ i midlertidige, præfabrikerede boliger til 300 af sine medarbejdere.


Ifølge Wall Street Journal har Googles moderselskab, Alphabet, derfor lagt en betydelig investering i modulopbyggede boliger, der kan sparede deres medarbejderen for op til $ 700 om måneden på grund af reducerede byggeomkostninger. 


Også Facebook og Apple hjælper medarbejderne

Facebook Inc. har forpligtet sig til at planlægge og designe 1.500 enheder i Rick Hollidays Menlo Park-udvikling, hvoraf 15% vil blive klassificeret som overkommelige boliger. Projektet er stadig i den tidlige planlægningsfase. Ifølge en talsmand overvejer virksomheden også her modulære boliger og støtter hr. Hollidays projekt og "alt, der har potentiale til at fremskynde boligbyggeri i Bay Area."


Også Apple Inc. er begyndt at flytte tusindvis af sine medarbejdere til Apple Park, selskabets nye 2,8 millioner m² cirkelbygning i Cupertino, Californien.


Læs mere her


Kilde: World Architecure News