Foto: Entasis

Hvem skal vinde Årets Arne 2019?

Så er det igen tid til at finde kandidater til Årets Store og Lille Arne. Har du et favoritværk, eller kender du til et fantastisk initiativ, der forandrer og forbedrer, så er det nu, du skal komme med dit bud.

For 12. år i træk uddeler Arkitektforeningens Lokalafdeling København de prestigefyldte arkitekturpriser Store Arne og Lille Arne.

 

Hvis du kender til et særligt nyt bygningsværk, byrum, landskabsprojekt eller initiativ, som du synes fortjener anerkendelse, så kan du nominere din favorit her.

 

Arkitektforeningens medlemmer kan nominere værker som er opført i Storkøbenhavn i det forgangne år (mellem oktober 2017 og oktober 2018). Nomineringsperioden løber fra 1. oktober og frem til 1. november. 

 

Løfter Storkøbenhavns arkitektur

Årets Arne Award blev indstiftet i 2007 af Arkitektforeningens Lokalafdeling København, som også er jury. Arnerne tildeles såvel udførte værker som initiativer, der har løftet arkitekturen i Storkøbenhavn i det forgangne år. Prisen er en statuette i akryl, præget med arkitekten Arne Jacobsens ansigt.

 

De endelige priser uddeles i starten af 2019, i forbindelse med Arkitektforeningens nytårskur i København. Juryen, der består af den lokale ledelse i Arkitektforeningen København, udvælger kandidater ud fra de indkomne nomineringer og vælger de endelige vindere.

 

I 2018 blev priserne tildelt henholdsvis Kanonhuset af tegnestuen Entasis, samt Lejerbo’s Bygherrestrategi.

 

Læs mere her

 

Kilde: Arkitektforeningen