Molios første årsregnskab

Molio – Byggeriets Videnscenter har netop offentliggjort rapport og regnskab for 2016. Nettoomsætningen er landet på 81,5 mio. kr. med et resultat på 1,8 mio. kr. Resultatet er tilfredsstillende og afspejler en både spændende og kompleks sammenlægningsproces, der har præget 2016.

– Vi er godt tilfredse med resultatet set i lyset af, at vi i det meste af 2016 har været igennem en omfattende sammenlægningsproces af bips og Byggecentrum. Enhver sammenlægning giver både nye udfordringer og nye muligheder og det har været en spændende proces at få splejset en stærk, medlemsbaseret og netværksorienteret organisation sammen med en kommerciel i en helt ny organisation. Det er vores vurdering, at dette er lykkedes bedst muligt og at vi nu er landet på fødderne og kan samle vores kræfter om at komme videre, siger adm. direktør i Molio, Jørn Vibe Andreasen og fortsætter:

 

– I 2017 tager vi endnu et skridt i retning af vores nye, fælles vision - nemlig at bidrage væsentligt til udvikling og digitalisering af byggeri, anlæg og drift til gavn for branchen og for samfundet. Det er vores ambition, at vi med en ny og stærk strategi vil videreudvikle Molio som videnscenter og som en central aktør i byggeriet.

 

Se Molios årsrapport og regnskab for 2016 her Kilde: Molio - Byggeriets Videnscenter