Visualisering: PLH Arkitekter

MT Højgaard skal udvide domicil for transportgigant

Efter nytår begynder MT Højgaard arbejdet med en større udvidelse af DSV's domicil i Hedehusene.

MT Højgaard og transportfirmaet DSV A/S har underskrevet en totalentreprisekontrakt om en udvidelse af DSVs domicil i Hedehusene.

 

Udvidelsen skal opføres i forlængelse af det eksisterende domicil og bliver på 10.000 kvadratmeter nybyggeri i fire etager samt kælder, og den vil indeholde 450 nye arbejdspladser.

 

– Vi har haft en rigtig god dialog med DSV i det forudgående forløb og ser frem til at fortsætte samarbejdet om udvidelsen af domicilet i Hedehusene. Vi har gennem årene bygget adskillige domiciler og betragter det som et af vores vigtige forretningsområder. Vi ser frem til at fortsætte den hidtidige succes indenfor området i samarbejde med DSV, siger Martin Palmquist, der er direktør i MT Højgaard.

 

Udvidelse skal samle aktiviteterne

Udvidelsen opføres i forlængelse af det nuværende domicil, hvor elementer fra den eksisterende bygning gentages i tilbygningen. Dermed kommer domicilet i sin helhed til at fremstå med et ensartet udtryk.

 

– Med udvidelsen samler vi flere af vores aktiviteter i Hedehusene og tilsikrer samtidig, at disse i fremtiden kan håndteres fra vores hovedkontor i en meget tidssvarende og flot tilbygning, som vi glæder os til at tage i brug. Vi lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed i udførelsen, og tilbudsforløbet har bekræftet os i, at MT Højgaard er den helt rigtige samarbejdspartner, siger Brian Winther Almind, der er Executive Vice President, Group Property i DSV A/S.

 

Panoramaudsigt over omgivelserne

Udvidelsen skal indeholde fire etager og kælder, hvor de fælles aktiviteter er placeret i stueplan og fløje med åbne kontoretager oppe. Der bliver blandt andet etableret konferencerum, atrium, fitness- og gymnastikrum med omklædningsfaciliteter og ekstra siddepladser i forbindelse med kantinen.

 

En vigtig kvalitet for huset er kontakten mellem ude og inde, og miljøerne omkring arbejdspladserne får panoramaudsigt over omgivelserne. Desuden får medarbejderne mulighed for at holde pauser og uformelle møder på større grønne terrasser i et nyt gårdrum.

 

Arkitekter på udvidelsen af domicilet er PLH Arkitekter, og MOE fungerer som rådgivende ingeniør.

 

Arbejdet med at opføre den nye tilbygning går i gang i januar 2019 og forventes afsluttet i sommeren 2020.

 

Læs mere her

 

Kilde: MT Højgaard