I 2017 vandt det norske projekt, Tønsbergprosjektet, i kategorien Design Award. Foto: buildingSMART International

Nu kan du indsende projekter til OpenBIM Awards

buildingSMART International OpenBIM Awards-programmet er nu åbent, og dermed også chancen for at vinde den prestigefyldte pris. Man kan indsende projekter indtil 12. april 2019, og konkurrencen er åben for alle i hele verden uden krav om at være medlem.

Formålet med prisen er at anerkende brugen af openBIM i to hovedkategorier: industriprojekter og forskningsprojekter. For hver pris bliver tre finalister inviteret til at præsentere deres projekter på det internationale topmøde i Beijing den 29. oktober-1. november 2019.

 

– It’s an opportunity for companies to showcase their application of buildingSMART open standard solutions to current challenges of interoperability faced during collaborative project delivery or asset operations, udtaler Richard Petrie, Chief Executive, bSI.

 

Indsendte projekter skal demonstrere brugen af et eller flere buildingSMART-værktøjer eller -standarder. Juryen, som består af repræsentanter fra de forskellige buildingSMART-chapters, lægger vægt på den mest avancerede og innovative brug af openBIM, som viser interoperabilitet, samarbejde og brug af værktøjer og standarder.

 

Læs mere og tilmeld dit projekt her

 

Kilde: buildingSMART International