Foto: OICC

Ørestaden får innovativ direktør

Det nystartede innovationsnetværk, Ørestad Innovation City Copenhagen, har ansat Carolina Benjaminsen som innovationsnetværkets første adm. Direktør.

Udviklingen af Ørestad som knudepunkt for innovation, viden og kreativitet skydes for alvor i gang med ansættelsen af en erfaren forandrings- og innovationsprofil.

 

Stærk, innovativ profil

Carolina Benjaminsen har en Ph.d. grad fra Aarhus Universitet og har adskillige ansættelser i universitetsverdenen og en direktørpost i egen virksomhed bag sig. Hun har specialiseret sig i at skabe forandringer og innovation i både den offentlige og private sektor, og de seneste fire år har hun drevet virksomheden Office for Leadership Education, der yder rådgivning i personlig og professionel udvikling.

 

- Et innovationsnetværk er en enorm gevinst for en bydel og dens aktører. Potentialet er til stede i Ørestad og det første netværk er allerede etableret. Nu glæder jeg mig til at mobilisere kræfterne i Ørestad og løfte udfordringen med at gøre Ørestad til Innovation City Copenhagen til et centrum for innovation i Greater Copenhagen, siger Carolina Benjaminsen i en pressemeddelelse.

 

Netværk styrker Ørestaden

Netværket er stiftet af aktører fra virksomheder, organisationer, uddannelses- og kulturinstitutioner med tilknytning til Ørestad og har til formål at tiltrække og stimulere erhvervs- og vidensdelingen i regionens største og hurtigst voksende erhvervsområde. Medlemmerne tæller bl.a. By & Havn, Danmarks Radio, Københavns Universitet, Solstra, Handelsbanken og Rambøll.

 

- Det er med stor tilfredshed, at vi kan byde Carolina Benjaminsen velkommen på posten som administrerende direktør. Hun er den helt rette kapacitet til at opbygge, udvikle og drive ØICC, og få netværket til at vokse, og blive den stærkeste spiller inden for innovation, viden og kreativitet i Greater Copenhagen, udtaler Søren Brøndum, bestyrelsesmedlem i ØICC og Executive Director i Rambøll.

 

Læs mere om Ørestad Innovation City Copenhagen her

 

Kilde: Rambøll