Foto: Aarhus Letbane

Prestigebyggerier eller narkoreder? Politiet undersøger i både Aarhus og København

Metrobyggeriet og Aarhus Letbane er netop nu i politiets søgelys i forbindelse med mistanke om narkosmugleri. Underleverandører har mafiaforbindelser, lyder det.

Politiet er i gang med en større undersøgelse af Københavns metrobyggeri samt byggeriet af Aarhus Letbane efter en opsigtsvækkende anmeldelse fra fagforeningen 3F. 

 

Det skriver Jyllands-Posten. 

 

Ifølge 3F bliver de to store offentlige byggerier således brugt som narkoreder, hvor narkoleverancer skjules som reservedele til maskiner, og hvor ”hvidt pulver” distribueres videre til pizzariaer, hvorfra det sælges som narkotika. 

 

Politiet i København fortæller, at man efter man fik henvendelsen fra 3F for en uge siden har været i gang med en større undersøgelse af sagen. Indtil videre med bl.a. ransagning af en række metroarbejdere, men indtil videre uden at afdække de store narksmuglerier. Politiet oplyser således, at man indtil videre har fundet hash, men ingen kokain. 

 

Næstformanden i 3F’s byggegruppe, Palle Bisgaard, forklarer, at fagforeningen tilsyneladende også har mistanke om, at visse underleverandører har mafiaforbindelser. 

 

Både Aarhus Letbane og Copenhagen Metro Team har nægtet ethvert kendskab til ulovligheder. 

 

Læs mere her

 

Kilde: Jyllands-Post