Byggeriets digitalisering handler om mennesker

"The conclusion after implementing BIM to numerous agencies and projects, we have learned that it is not so much about technology but as importantly about people and changing traditional frameworks." - Lennart Andersson 

Digitaliseringen i byggeriet har stor betydning for alle i branchen. Molio har i samarbejde med analysevirksomheden Seismonaut udarbejdet en omfattende undersøgelse af digitaliseringen i byggeriet.

Undersøgelsen er et Digitalt Barometer, der giver et aktuelt billede af, hvad branchen selv opfatter som de største udfordringer, drivere og barrierer i forhold til at få fuld udnyttelse af digitaliseringen.

Digitalt Barometer er sammensat af to undersøgelser - en kvalitativ interviewundersøgelse og en kvantitativ spørgeskemaundersøgelse.

Uddrag af begge undersøgelser samt Molio Magasin kan downloades her:

Læs mere om baggrunden for Digitalt Barometer

Læs artikler og pressemeddelelser, der udspringer af Digitalt Barometer

Udover undersøgelser og magasin har Molio udviklet tre gratis seminarer (se nedenfor), en lederkonference med BIM-ekspert Lennart Andersson som key-note (er afholdt), der alle udspringer af de spændende og mest overraskende resultater fra Digitalt Barometer. 

Molio Magasin - få overblikket

Få et overblik over indholdet i Molio Magasin og læs mere om baggrunden for, at Molio har fået magasinet udarbejdet.

Implementering af BIM i virksomheder

Få overblikket over, hvilke trin man skal igennem for at nå en effektiv og vellykket implementering af BIM i din virksomhed. Du får gode råd fra eksperter, der har prøvet det adskillige gange.

Tid og sted:
10. september 2018
Kl. 14.00-16.30
(HUSET Middelfart) 

Pris
:
Gratis

Hvordan giver digitaliseringen bedre kvalitet?

Undersøgelsen Digitalt Barometer peger på, at de vigtigste udbytter ved BIM fås i form af færre fejl og højere kvalitet. Du får et effektivt indblik i, hvordan du med BIM kan hente lette gevinster ifm. kvalitetssikring og kvalitetskontrol.

Tid og sted:
10. september 2018 
Kl. 9.00-12.30
(HUSET Middelfart)

Pris:

Gratis

Juraen i BIM-projekter

Få et nyttigt overblik over juraen ifm. BIM-projekter. Det er kompliceret og nyt land - med masser af gråzoner og risiko for tvister og tab, som kun viden og erfaring kan lede dig sikkert gennem. 

Tid og sted:
19. september 2018 
Kl. 9.00-12.00
(Ballerup)

Pris:

Gratis