Byggeriets digitalisering handler om mennesker

"The conclusion after implementing BIM to numerous agencies and projects, we have learned that it is not so much about technology but as importantly about people and changing traditional frameworks."

Lennart Andersson 


Digitaliseringen i byggeriet har stor betydning for alle i branchen. Molio har i samarbejde med analysevirksomheden Seismonaut udarbejdet en omfattende undersøgelse af digitaliseringen i byggeriet. Undersøgelsen er et Digitalt Barometer, der giver et aktuelt billede af, hvad branchen selv opfatter som de største udfordringer, drivere og barrierer i forhold til at få fuld udnyttelse af digitaliseringen.

Digitalt Barometer er sammensat af to undersøgelser - en kvalitativ interviewundersøgelse og en kvantitativ spørgeskemaundersøgelse. Den kvantitative undersøgelse offentliggøres her på siden i løbet af maj, 2018.

Det kvalitative rapport kan du downloade allerede nu.


Læs mere om baggrunden for Digitalt Barometer


Læs artikler og pressemeddelelser, der udspringer af Digitalt Barometer

 

Der kommer også et magasin 

Resultaterne fra undersøgelsen Digitalt Barometer har dannet baggrund for udarbejdelsen af et magasin med en række interessante casehistorier og interviewartikler med beslutningstagere fra branchen.

Magasinet vil kunne downloades her på siden i midten af juni 2018.

Endelig har Molio udviklet tre gratis seminarer (se nedenfor), en lederkonference med BIM-ekspert Lennart Andersson som key-note (se højre spalte) og en gratis workshop (se nedenfor), der alle udspringer af de spændende og mest overraskende resultater fra Digitalt Barometer. 

Konference for ledere med BIM-ekspert Lennart Andersson

Er du som leder klar til at få det optimale ud af den digitale transformation?

Hør bl.a. den internationale key-note og BIM-ekspert Lennart Andersson, Director of Virtual Design & Construction, LiRo Group dele sin omfattende viden om BIM fra den internationale scene med oplægget Digitizing New York.

Konferencen følges op af en workshop som er åben og gratis for alle (men tilmelding er nødvendig).  

Tid og sted: 
19. juni 2018
Kl. 10.00–15.00

Pris:
1.000 kr. (ekskl. moms)

Implementering af BIM i virksomheder

Få overblikket over, hvilke trin man skal igennem for at nå en effektiv og vellykket implementering af BIM i din virksomhed. Du får gode råd fra eksperter, der har prøvet det adskillige gange.

Tid og sted:
10. september 2018
Kl. 14.00-16.30
(HUSET Middelfart) 

Pris
:
Gratis

Hvordan giver digitaliseringen bedre kvalitet?

Undersøgelsen Digitalt Barometer peger på, at de vigtigste udbytter ved BIM fås i form af færre fejl og højere kvalitet. Du får et effektivt indblik i, hvordan du med BIM kan hente lette gevinster ifm. kvalitetssikring og kvalitetskontrol.

Tid og sted:
10. september 2018 
Kl. 9.00-12.30
(HUSET Middelfart)

Pris:

Gratis

Juraen i BIM-projekter

Få et nyttigt overblik over juraen ifm. BIM-projekter. Det er kompliceret og nyt land - med masser af gråzoner og risiko for tvister og tab, som kun viden og erfaring kan lede dig sikkert gennem. 

Tid og sted:
19. september 2018 
Kl. 9.00-12.00
(Ballerup)

Pris:

Gratis 

Workshop for alle

Digitalisering i Danmark og USA

Hvilke barrierer står vi overfor, når det gælder digitalisering i byggeriet? Hvordan kan vi takle dem? Og hvor bevæger vi os hen? Få værdifulde input til, hvordan andre griber det an – både i Danmark og i USA, som Lennart Andersson vil inddrage erfaringer fra.

Tid og sted:
19. juni 2018 
Kl. 15.00-18.00  

Pris:
Gratis