Relevante artikler og pressemeddelelser

Resultaterne fra undersøgelsen Digitalt Barometer har dannet baggrund for en række pressemeddelelser og historier, som vi har samlet her på siden. 

Pressemeddelelse
12. juni, 2018


Krav fra bygherrer er en vigtig driver for øget digitalisering i byggeriet. Omvendt er en af barriererne, at man på toplederniveau i mange virksomheder i byggeriet opfatter digitalisering som for stor en investering med for uklare gevinster. Det er bare et par af de indsigter, som en ny undersøgelse af byggeriets digitalisering stiller frem i dagens lys. 

Nu skal guldet samles op

Kronik fra Licitationen
23. maj, 2018

Af Jørn Vibe Andreasen, adm. direktør, Molio - Byggeriets Videnscenter


Hvis digitaliseringen i byggeriet skal lykkes, skal vi anerkende hinandens kompetencer og samarbejde i endnu højere grad. Men er der det nødvendige fokus på direktionsgangen?, spørger direktøren for Byggeriets Videncenter

Byggeriets digitale udvikling følger fem spor

Pressemeddelelse 
24. maj, 2018

I de kommende år vil vi se Molio - Byggeriets Videnscenter gå i clinch med byggeriets digitalisering. Alle taler om det, og snart gør store dele af byggeriet også noget ved det. Molio har med undersøgelsen Digitalt Barometer, bidraget til et indblik i en række toplederes analyse og forventninger til de omvæltninger, der kommer til at ske.

Lederkonference: Digitalisering handler mere om mennesker end om teknologi

Pressemeddelelse
25. maj, 2018


Molio - Byggeriets Videnscenter sætter fokus på det digitale byggeri. På en Lederkonference den 19. juni i det nye BLOX i København bliver der fulgt op på de muligheder og barrierer, som Molio afdækker i nye analyser. Konferencen henvender sig til ledere i byggeriet, der sidder med ansvaret for at træffe nogle af vigtigste beslutninger i forhold til byggeriets digitalisering.