Branddagene2019
Konferencer

Branddagene

Kom til årets Branddage 2020

Kurset varer ialt 2 dage.

Tema
Byggeteknik
6.500,-
8.125,- inkl. moms

DBI og Molio følger op på de sidste års succeser og afholder endnu en fælles konference Branddagene for byggeriets aktører. Konferencen tager afsæt i de nyeste reguleringer af brandregler, og går i dybden med hvilken effekt de har i praksis.

Konferencen løber over to dage hhv. den 29.-30. oktober 2020 i HUSET Middelfart og den 27.-28. oktober 2020 hos DBI i Hvidovre. 

  • Beskrivelse
  • Program
  • Oplægsholdere
  • Praktisk
  • Deltagerne siger

På Branddagene 2020 får du overblik over de nye brandkrav og vejledninger, der danner grundlag for fremtidens brandsikring af byggeri i Danmark. 

Branddagene er en årligt tilbagevendende konference om brandsikring af byggeri. 

Konferencen henvender sig til arkitekter, konstruktører og ingeniører som arbejder med design af brandsikre bygninger og konstruktioner, undervisere ved tekniske læreanstalter, samt byggesagsbehandlere der skal være med til at sikre, at de byggede bygninger rent faktisk lever op til gældende brandkrav.

Branddagene er en årligt tilbagevendende konference om brandsikring af byggeri. Konferencen udspringer af et samarbejde mellem Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI) og Molio. 

God brandsikring er ikke kun kendskab til hvilke funktionskrav der er gældende, fx hvilke funktionskrav der stilles til det bærende og stabiliserende hovedsystem for et højt hus. God brandsikring er også at forstå hvilke bygningsdele og konstruktionsopbygninger der rent faktisk indgår i dette system. Først da ved man om bygningen imødekommer de stillede brandkrav.

God brandsikring skal sikre at personer i en bygning ikke kommer til skade i tilfælde af brand. Det krav der gælder både for de personer der er i bygningen, og for de redningsfolk der skal redde bevægelseshæmmede ud og efterfølgende skal slukke branden. Derfor forudsætter god brandsikring at der er overensstemmelse med de byggetekniske forhold, hvordan bygningen anvendes og hvor gode redningsberedskabets indsatsmuligheder er.

Under udarbejdelse

Netværksmiddag

I tilknytning til konferencen i Middelfart afholdes en netværksmiddag med 3-retters menu inkl. ½ flaske vin, som du er meget velkommen til at tilmelde dig. Prisen for netværksmiddagen er 400 kr. (ekskl. moms) og skal bookes ved tilmelding.

Overnatning

Det er muligt at bestille overnatning i forbindelse med konferencen i HUSET Middelfart. Prisen for overnatning i enkeltværelse i HUSET er 540 kr. (ekskl. moms) og skal bookes ved tilmelding.

På kursusstedet følges alle retningslinjer i forhold til Corona

Læs om vores digitale kursusmaterialer 

Branddagene 2020 afholdes i Hvidovre på følgende datoer:

27. oktober 2020 kl. 09:00 - 16:00

28. oktober 2020 kl. 09:00 - 16:00

Tilmelding sker direkte hos Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI). 

  • "Relevante emner. Der var tid til netværk med kollegaer og samarbejdspartnere."

  • "Gode emner og godt netværksområde. Der var afklaringer for certificeringsordningen."

  • "Det er gode emner, som er spændende. Det er muligt at stille spørgsmål, således at der kan være en debat. Kompetente foredragsholdere."