cbf24dag1
Konferencer

Circular Build Forum - dag 1

Denne billet gælder kun deltagelse den 31. januar 2024. Festmiddag og overnatning er IKKE inkluderet i prisen. Ønsker du at tilkøbe festmiddag eller overnatte mellem d. 31. januar - 01. februar 2024 så skriv til info@circularbuildforum.dk. Ønsker du at overnatte før kongressen kontakt Nyborg Strand.

Tema
Bæredygtighed
2.500,-
3.125,- inkl. moms

Kontakt Molio Kurser på kurser@molio.dk for at blive adviseret, når denne konference igen udbydes.

  • Beskrivelse
  • Se tovholderne

I en tid, hvor den grønne omstilling og bæredygtighed er på den politiske dagsorden som aldrig før, og hvor alle brancher forventes at byde seriøst ind med løsninger, er der potentielt konkurrencefordele at hente for virksomheder, der arbejder innovativt, med cirkulær økonomi.

 

Følg med på LinkedIn, hvor vi løbende deler udklip fra programmet. 

Circular Build Forum Kongres er en 2-dages kongres, og denne billet giver adgang til første dag. Kongressen samler alle aktører og interessenter inden for Cirkulær Økonomi i byggeri. Kongressen er en årligt tilbagevendende begivenhed.

Dagsmøde inkluderet fuld forplejning

Kr. 2.500 kr.
* inkluderer adgang til første dag med fuld-dagforplejning. Dette inkluderer ikke middag og overnatning.

Se beskrivelse for hele kongressen her

Kongressen har til formål at fremme udviklingen af netværk på tværs af de mange organisationer og initiativer over hele landet inden for dette område.

Som deltager på kongressen kommer du hjem med ny viden og erfaring samt et godt blik for udviklingen af tværgående løsninger.

Arbejder du i bygge- og anlægsbranchen og har du, sammen med din arbejdsplads, ambitioner om at løfte bæredygtighed til nye højder med nye arbejdsgange, materialer og idéer? Så er kongressen den helt rigtige for dig.

I Danmark findes mange små ikke-koordinerede formelle og uformelle netværk, som arbejder på at fremme løsninger på den cirkulære dagsorden inden for byggeriet. Alle forsøger at opfinde den dybe, innovative tallerken.

Løsningerne ender typisk med at blive meget forskelligartede. Det giver derfor mening at samle alle disse gode kræfter og få defineret en fælles vej mod de gode cirkulære økonomiske og bæredygtige løsninger inden for byggeriet.

Graves Simonsen
Head of Sustainability , Bygherreforeningen

Graves Simonsen

Pernille Kernel
Chefkonsulent i cirkulær økonomi og byggeri , Region Hovedstaden

Pernille Kernel

Trine de Fine Skibsted
Cherfkonsulent , Dansk Industri

Trine de Fine Skibsted

Charlotte Crockett
Konsulent , Dansk Industri

Charlotte Crockett

Dan Skovgaard Jensen
Projektleder , ConTech Lab

Dan Skovgaard Jensen

Mikael Weiling
Afdelingsleder , Artelia Denmark

Mikael Weiling

Karoline Geneser
Corporate Technical Director , Artelia Denmark

Karoline Geneser

Darma Louise Duus
Chef for cirkulære løsninger , Troldtekt

Darma Louise Duus

Christina Grann Myrdal
Innovationschef , We Build Denmark

Christina Grann Myrdal

Martin Hedevang Andersen
Indehaver, Landskabsarkitekt, MDL , ORCA

Martin Hedevang Andersen

Lise Lyngfelt Molander
Forretningschef for Bæredygtighed , Teknologisk Institut

Lise Lyngfelt Molander

Marlene Thorman
Regionschef Sjælland , DGE Danmark

Marlene Thorman

Niels Trap
Co-Owner , Trap Rose & Ekblad Rådgivende Ingeniører og Biologer

Niels Trap

Vera Noldus
Projektchef , Realdania

Vera Noldus

Toke Falk Sabroe
Partner , Future It Is

Toke Falk Sabroe

 

Det kan du bl.a. opleve på dag 1

Teaser På Keynote Speaker LI Post D. 31.10.23

"Vi skal vidensdele og erfaringsudveksle på tværs af brancher!" siger Kristine Barenholdt Bruun fra Det Cirkulære Laboratorium - Danmarks største testplatform for unge grønne iværksættere, når hun er keynote speaker på CBF24. 

Kristine vil blandt andet komme ind på deres erfaringer med cirkulære forretningsmodeller, tendenser og ikke mindst vigtigheden af at prioritere tests, hvis vi skal nå i mål med den grønne omstilling og dermed løse de store problemstillinger i samfundet.

Præsentation Af Session LI Post D. XX (1)

Én af forudsætningerne for cirkulær økonomi er at vi får skabt recirkulation af byggematerialer. Men hvordan kommer man i gang? Og hvordan fungerer det egentlig i praksis?

Det kan du få indblik i på sessionen "cirkulær forretningsmodel – fra affald til recirkulært isoleringsmateriale". Her vil både rådgiver, producent og slutbruger bringe deres erfaringer med at recirkulære isolering i spil. Du kan også blive klogere på hvad vi kan gøre med al det isoleringsmateriale, som allerede er anvendt i eksisterende byggeri.

Præsentation Af Session LI Post M. Louise P.

På byggepladsen er arealet ofte begrænset, hvorfor sortering af materialer, samt opbevaring heraf, til tider nedprioriteres eller måske slet ikke er en mulighed.
 
På denne session kan du blive klogere på løsninger til sortering og håndtering af materialer på byggepladsen, når Louise Pedersen, sammen med Gitte Andersen og Jakob Lindahl, vil dykke ned i de forskellige faggruppers muligheder for at skabe en cirkulær tilgang til egne materialer og ressourcer, samt give indsigt i nye materialestrømme og potentialer for recirkulering på byggepladsen.

Præsentation Af Workshop D. 13.12.23

Vil du være med til at gøre en forskel når Roadmap for cirkulær økonomi i byggeriet og Circularity Gap rapporten skal forankres i branchen og omsættes til konkrete handlinger? 

På denne workshop "Vejen frem mod 2030" kan du være med til at definere, hvilke konkrete indsatser fra Roadmappet og Circularity Gap rapporten der bør igangsættes, samt hvilke dele af byggeriets værdikæde der kan og skal tænkes sammen, og dermed aktiveres allerede nu.

Niels Trap Genbrug Fra Visioner Til Virkelighed

På denne session kan du blive klogere på udbudsformer, tidsplaner, fase- og leverandørforløb, og hvordan de spiller ind, når man skal bygge med genbrugte materialer. 

Niels Trap, Søren Tscherning, Klaus Kellermann og Johannes Joyce Henriksen vil fortælle om konkrete projekter og om hvordan genbrug af byggematerialer kan passes ind i den almindelige kommercielle byggeproces.

Udklip

Cirkulær økonomi er mere end "bare" affald!

Forretningsmodeller inden for cirkulær økonomi baseres ofte på produktion med udgangspunkt i affald eller overskud. Det betyder at mange af os glemmer ophavet til cirkulær økonomi. Pointen er, at vi skal se bredere end blot produktion og for at opnå balance i cirklerne, skal vi producere mindre og øge vores fokus på at genoprette og regenerere. 

Dette er nogle af tankerne bag sessionen om regenerativt byggeri og cirkulær økonomi.

Præsentation Af Session LI Post D. 24.10.23

På denne session kan du blive klogere på hvad der skal til for at det cirkulære byggeri fungere i praksis, hvem der skal træffe hvilke beslutninger og hvornår.

Vera Noldus fra Realdania og Toke Falk Sabroe fra Future It Is vil sammen med Carsten Buur Udbye fra Philmann Architects, Anne Dorthe Christensen fra Horsens Kommune og Anders Strange Sørensen fra Enemærke & Petersen a/s tage udgangspunkt i en række case-præsentationer, som giver plads til at diskutere byggeriets fremtidige værdikæde. 

CBF Sessioner (3)

På denne session kan du høre om de største barrierer ved cirkulære projekter, om bundlinjen altid holder når vi bygger bæredygtigt og hvordan bæredygtigt byggeri ser ud i fremtiden. 

Dette kan du få svaret på når Trine de Fine Skibsted og Charlotte Crockett fra DI Byggeri afholder en session om cirkularitet set fra internationale virksomheders perspektiv. Sammen med Lone Feifer fra Velux, Nanna Aage Lundsgaard fra Danfoss og Mikkel Brich fra 3DCP Group, vil de komme med gode råd til, hvordan det cirkulære projekt kan gå fra niche til mainstream.