Kyst Og Klima
Konferencer Udsolgt

Kyst- og klimasikring

Bland dig i debatten og diskutér de fremtidige klimaudfordringer for bygge- og anlægsbranchen.

Varenummer: 12100644

Tema
Sikkerhed, sundhed og miljø
2.950,-
3.687,50 inkl. moms

Kontakt Molio på 70 12 06 00 for at blive adviseret når denne konference åbner for tilmeldinger.

Vores vejr bliver både vildere og voldsommere. Det påvirker vores bygninger og anlæg, som i stadig højere grad skal modstå naturkræfterne. Samtidig står vi over for udfordringer i forhold til at skulle håndtere de større mængder vand ved stormflod og ekstremregn. 

  • Beskrivelse
  • Program
  • Oplægsholdere
  • Praktisk

På konferencen ser vi på, hvordan vi ved at tænke i helheder bedre kan beskytte vores byer og kystnære anlæg. Vi får præsenteret vejledninger og strategier på området og ser initiativer og løsninger fra ind- og udland. Dagen gør dig klogere på hele klimaområdet og den indbyggede kompleksitet. Du kommer hjem med ny indsigt og inspiration til løsninger, du kan arbejde videre med i din organisation eller i din virksomhed.

Kom med til en udbytterig dag, hvor du selv får lov at blande dig i debatten og diskutere de fremtidige klimaudfordringer for bygge- og anlægsbranchen.

Konferencen er for alle i bygge- og anlægsbranchen, der ønsker indsigt i og input til håndtering af klimaudfordringer, fx kommuner i de kystnære områder samt bygherrer.

Konferencen er desuden målrettet rådgivere og entreprenører, der ønsker kendskab til området og konkret indsigt i, hvordan byer, bygninger og anlæg kan designes i fremtiden, så de kan modstå det ekstreme vejr.

Early bird

Ved tilmelding senest 20. september 2020 er prisen 2.950 kr. Herefter er prisen 3.500 kr. 

Der gives ikke 4 for 3 på early bird prisen, og rabatter kan ikke kombineres.

4 for 3

Tilmeld 4 og betal kun for 3. Pris pr. person 2.625 kr.

På kursusstedet følges alle retningslinjer i forhold til Corona

Læs om vores digitale kursusmaterialer