Foto Udstilling
Molio Konferencen

Bliv udstiller på Molio Konferencen 2020

Få dine produkter og services frem i første linje på Molio Konferencen, hvor din virksomhed præsenteres for et væld af forskellige relevante personer fra hele byggeriet.

Bliv set – bliv udstiller!

Molio Konferencen 2020 giver dig mulighed for at få tæt kontakt med frontløberne inden for digitaliseringen af byggeriet.

Konferencen samler byggeriet om de mest aktuelle emner - særligt indenfor digitalisering og er en unik mulighed for dig til at få eksponeret din virksomhed og dine produkter over for potentielle kunder og samarbejdspartnere i branchen.

Du kan læse mere om konferencen her.

Booking + mere information

Ønsker du at booke stand og/eller indlæg i softwaretimen – eller bare mere information - så kontakt Gurli Andresen på: kurser@molio.dk | tlf. 70 12 06 00

Læs mere om jeres muligheder:

Du kan købe en standplads for dagen og her få rig mulighed for at komme i kontakt med dine kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere løbende gennem hele dagen.

Standene placeres to steder:

  • I det store udstillingsområde i direkte forbindelse med tre af konferencelokalerne
  • Direkte ud for de to andre konferencelokaler.

Begge placeringer ”tvinger” deltagerne gennem udstillingsområderne gennem hele dagen – og der har de seneste år været masser af gode snakke mellem udstillere og de mange deltagere.

Der bliver desuden indlagt god tid i programmet til at besøge udstillingerne.

Se standplanen her (pdf).

Se prislisten her (pdf).

I har rig mulighed for dig til at holde oplæg om jeres produkter.

Som softwareleverandør er der to forskellige muligheder for dig til at overtage scenen i konferencelokalerne.

Softwaretimen

Her har du mulighed for at holde et 20 min. oplæg, hvor du kan komme i direkte kontakt med publikum og præsentere dine løsninger for konferencedeltagerne.

Software-sporet

På konferencen er der et decideret ”Software-spor”. Her er der mulighed for at holde 30 minutters oplæg om egen software på basis af cases og erfaringer.

Se prislisten her (pdf).

Kort om Molio Konferencen

Konferencen holdes d. 26. november 2020– og på sædvanligvis i HUSET Middelfart.

Der tages fat på de temaer, som Molio er involveret i, herunder især digitaliseringen i byggeriet. Deltagerne kommer derfor fra hele værdikæden i byggeriet - og arbejder med digitalisering, standarder, informationsstrukturer og data i byggeriet.

Konferencen kører i fire spor og med udstillingsområder direkte i tilknytning til konferencelokalerne.

Konference 6 2000X857