Kurser hos CADskolen med rabat

Du får rabat på udvalgte kurser hos CADskolen, når du blot husker at oplyse skolen om, at du har set kurset annonceret her på Byggecentrum.dk

Kurser i Revit Architecture

Revit Architecture 2016 – Grundlæggende

På dette kursusforløb gives en grundig gennemgang af de grundlæggende funktioner i Revit Architecture. Kurset starter med projektopbygning gennem Revits Project Browser, derefter vil der blive gennemgået de grundlæggende funktioner i en database struktureret model.

Læs hele kursusbeskrivelsen

 

Revit Architecture 2016 – Videregående
Dette kursus giver en udvidet gennemgang af funktioner i Revit Architecture. Der arbejdes med oprettelse af egne objekter (Families). Anvendelsen af Bygningsfaser og Design Options. Endvidere vil der blive gennemgået oprettelse af dit eget tegningshoved, oprettelse af tegningslister samt signatur forklaringer.

Læs hele kursusbeskrivelsen

 

Revit Architecture 2016 – Tegn konkurrencer i Revit

Lær hvordan du bruger Revit til at tegne arkitekt-konkurrencer og lær
hvordan du skitserer med Conceptual Mass-værktøjet, så dit design forbliver levende og dynamisk, mens du kan lave overbevisende visualiseringer undervejs.

Lær at lave tabeludtræk fra en Conceptual Mass-model, så du kan validere dit design med areal- og volumen-skemaer, både brutto og netto. Du vil lære at bruge Design Options-værktøjet til at holde flere design-alternativer i spil på samme tid, i den samme model. Ligeledes behandles 2D dokumentation og grafisk profil.

Læs hele kursusbeskrivelsen

 

Revit Architecture 2016 – Revit for Projektledere

Med dette kursus vil du få redskaberne til at spare dig og din arbejdsplads for mange timers arbejde, ved at arbejde hensigtsmæssigt med Revit.

Du vil lære at arbejde med Schedules, så du kan trække de informationer ud af modellen, som du har brug for: styklister, mængdeudtræk, arealoversigt o.s.v. Kurset vil også gennemgå målsætning (Dimensions). Du vil lære hvordan du printer de tegninger (Sheets) du har brug for. Kurset vil også fokusere på revisioner og Worksets.

Læs hele kursusbeskrivelsen

 

 

Se kursuskalender for Revit

Kurser i AutoCAD

AutoCAD 2016 – Grundlæggende

Dette kursus sætter en ny AutoCAD bruger i stand til at håndtere et tegningsforløb fra start til slut. Du får indsigt i de grundlæggende funktioner i AutoCAD, så du kan bruge programmet i praksis.

Læs hele kursusbeskrivelsen

 

AutoCAD 2016 – Videregående

Kurset fortsætter sin gennemgang af AutoCAD, hvor det grundlæggende forløb slutter. I dette forløb lægges der især vægt på faciliteter, der kan effektivisere det daglige tegnearbejde, så som arbejde med Tabeller og Fields, Skabeloner, DesignCenter, Tool Paletter, Eksterne referencer, Oprettelse af blokke, Arbejde med attributter og Præsentationslayout.

Læs hele kursusbeskrivelsen

 

AutoCAD 2016 – Optimer dine kompetencer i skitseringsfasen

Få skærpet dine eksisterende kompetencer med en gennemgang af de værktøjer, som vil gøre skitseringsforløbet samt print til en leg. Der er fokus på effektive og smarte arbejdsmetoder, der vil sikre dig print i de korrekte målforhold og hvor både geometri og dokumentation er opsat som det skal.

Læs hele kursusbeskrivelsen

 

Se kursuskalender for AutoCAD

Kurser i Inventor Professional 2016

Inventor Professional 2016 - Grundlæggende
På dette kursus får du indsigt i 3D programmets opbygning og de arbejdsmetoder, der anvendes i Inventor. Du bliver i stand til at fremstille simple 3D enkeltdele, som du kan anvende i en samlingstegning. Du vil få indblik i, hvordan du kan fremstille 2D tegningsdokumentation med de kendte afbildningsformer ud fra en 3D komponent.
Læs hele kursusbeskrivelsen

Inventor 2016 - Videregående
På dette kursus er fokus lagt på konstruktion af komponenter ved hjælp af reference modeller, hvilket medfører at modellen er meget fleksibel at arbejde med og eventuelle ændringer opdateres automatisk. Du vil blive præsenteret for features som vil kunne lette dit daglige konstruktionsarbejde.
Læs hele kursusbeskrivelsen

 

Se kursuskalender for Inventor