Om Molio Prisdata (tidligere V&S Prisdata)

Med Molio Prisdata får du alle de priser, du skal bruge til overslagsberegninger samlet enten digitalt eller i bogform. Molio Prisdata er overskueligt opbygget, og hvis du bruger vores gratis Excel-skabeloner, bliver det nemmere end nogensinde at lave sikre og hurtige tilbud.

Vi sørger til gengæld for et opdateret og brugervenligt produkt gennem tæt kontakt med branchens leverandører, forhandlere og kunder.

Udkommer én gang årligt

Hvert år udgiver vi en ajourført version med de seneste prisændringer og opdateringer af materialer, arbejdsløn og materielleje m.v.

Molio Prisdata - over 40 år med byggepriser

Siden 1972 har Molio Prisdata (tidligere V&S Prisdata) indsamlet og bearbejdet priser, så den danske byggebranche kan lave sikre og præcise tilbud.

 

Det hele startede i 1972 i ingeniørfirmaet, Viemose & Spile, hvor de to indehavere Kaj Viemose og Viggo Spile fik en god idé om at samle byggeriets priser ét sted. Derfor oprettede de firmaet V&S Byggedata A/S samme år.

 

Byggecentrum købte V&S Byggedata A/S i 2000 og har siden videreudviklet produkterne til den nuværende digitale version.

 

I foråret 2016 blev Byggecentrum og bips lagt sammen til Molio - Byggeriets Videnscenter og i dag er navnet Molio Prisdata, og vi udgiver 7 digitale prisdatabaser og 10 prisbøger.