AI i byggeriet

Kunstig Intelligens (AI) er på vej op ad den velkendte hype cycle - ikke mindst i byggeriet, hvor teknologien har stor indflydelse allerede. AI kan bl.a. bruges til at optimere tidsplaner, generere stadeopgørelser og øge sikkerheden på en byggeplads. Og alt tyder på, at vi vil se mere AI i byggeledelsen de næste mange år. 

I ConTech Labs ønsker vi at udforske de muligheder, der er for at udnytte kunstig intelligens (AI) i byggeriet, og vi ønsker at gøre det i tæt samspil med branchens aktører. 

Pionerprojekter 

Vi allerede i fuld gang med pionerprojekter, der udforsker potentialet i kunstig intelligens (AI) inden for forskellige områder af bygge- og anlægsbranchen. Vores projekter fokuserer blandt andet på anvendelsen af AI til fremskrivning af priser samt til at assistere med projektstyring. Ved at integrere AI-teknologier i disse processer søger vi at øge nøjagtigheden, forbedre effektiviteten og skabe bedre resultater for branchens aktører. 

Kontakt os

Har du idéer til, hvordan man kan integrere AI i bygge- og anlægsbranchen, eller kan du pege os i retningen af et nyt projekt. Så tøv ikke med at kontakte os. Kontakt ConTech Lab. 

Events 

Vi afholder løbende events og workshops, hvor vi inviterer til dialog og sparring på tværs af byggeriets værdikæde. Her deles både viden om praktiske og virkelighedsnære løsninger og visioner for fremtiden. Alt sammen for at gøre byggebranchen klogere på, hvordan AI kan forbedre eksisterende arbejdsprocesser og transformere den måde, vi tænker og arbejder på i branchen.

Se kommende events

Læs også