Tech faciliteter

Indeklima VR Lab hos Saint-Gobain Nordic

Saint-Gobain har lavet et Habitarium for byggeriet med fokus på at gøre mulighederne inden for komfort og indeklima konkrete for branchen. Her kan byggeriets virksomheder og initiativer med egne øjne se og gøre erfaringer med, hvad forskellige valg af løsninger, herunder materialer har af betydning på indeklima og komfort.
SAINT GOBAIN DSC 1308

I Habitariet bliver de nyeste teknologier præsenteret, og I 3D-CAVE’en kastes der lys på den fremtidige anvendelse af VR og AR teknologi i indeklimaudvikling og forskning.

Installationerne dækker over diverse temaer omkring komfort, lyd, lys, varme og luft men også temaer omkring digitalisering, produktivitet og bæredygtighed. Derved danner Habitariet rammerne om et sted hvor de drivende kræfter indenfor byggeriet kan mødes og skabe en spændende dialog omkring den fremtidige udvikling.

SAINT GOBAIN DSC 1156

Saint Gobain er en af verdens førende leverandører af bygge-materialer og løsninger til byggeriet, og har været tilstede i Danmark siden 1970’erne.

Udstillingen er delt i 3 områder:

1. Saint-Gobain i historien

I lobbyen fortælles om Saint-Gobains 355 års historie, samt deres Business Units udbredelse og tilstedeværelse globalt og regionalt.


2. Komfort, indeklima, bæredygtighed, produktivitet og digitalisering

Gennem interaktive installationer forklares de 4 komfortzoner, ligesom digitalisering og bæredygtighed adresseres.


3. Digital Lab

Denne del indeholder Saint-Gobains 3D-CAVE, som udover traditionel VR-funktion også præsenterer et ”brain-game”, hvor den besøgene ved hjælp af brain activity trackers (BAT) kan få målt indeklimaets påvirkning på hjerneaktiviteten (bl.a. evnen til at fokusere). I digital Lab præsenteres de besøgende endvidere for Saint-Gobains bud på fremtidens anvendelse af AR og ”interaktiv VR”.

SAINT GOBAIN DSC 1437

Book en rundvisning

De guidede ture bliver gennemført af Saint-Gobain Danmark v/ Business Relation Director, Peter Hedegaard. De kan bookes ved henvendelse til Rene.Rosenkvist@saint-gobain.com.