Workshop

ConTech Lab og Værdibyg vil styrke vidensflowet i byggeriet

Øget forståelse og bedre kommunikation mellem det projekterende og udførende led er fokus for den kommende workshop, som ConTech Lab afholder i samarbejde med Værdibyg den 29. juni.

En af udfordringerne i byggeriet er, at der mange niveauer, fagligheder og discipliner og dermed grænseflader, der er involveret på projekterne, hvorfor det til tider kan være svært at forstå hinandens motivation, målsætninger og behov. Det skaber et behov for at højne kommunikationen i værdikæden og forbedring af de eksisterende processer.

Men hvordan gør vi det? På workshoppen vil Værdibyg og ConTech Lab præsentere forslag til en række konkrete anbefalinger, som vi kan tage fat på enten som branche, i din virksomhed eller på jeres relevante projekt – og vi håber, at få dit perspektiv på, om det er en god idé!

Workshoppen foregår 29. juni 2021 kl. 9.00 – 11.15 (online).

TILMELD DIG WORKSHOPPEN HER

People

Workshoppen baserer sig på en række anbefalinger, som er kommet frem gennem et konkret projektforløb i samarbejde med COWI, Aarsleff og Wicotec Kirkebjerg.

Her blev de projekterende sat sammen med de udførende helt frem til håndværkeren på pladsen inden for faggrupperne VVS og EL. Begge grupper blev præsenteret for hinandens undringspunkter – emner, hvor man undrer sig over, at man ikke gør tingene på en anden måde. Det kunne f.eks. være situationer med for meget unødig information, der ”støjer”. Eller situationer med for lidt og utilstrækkelig information i ”modellen”, uhensigtsmæssige tolerancer eller manglende/utilstrækkelige kollationskontroller.

Det medførte en række meget interessante diskussioner og ikke mindst konkrete anbefalinger til forbedringer – med relevans for virksomhederne, projekterne og ikke mindst byggebranchen som helhed.

Det er disse anbefalinger, som vi gerne vil brede ud til diskussion med hele branchen. Workshoppen har relevans for alle faggrupper på projektet og er ikke kun begrænset til VVS og EL. Det handler om at skabe forståelse, øge kommunikationen og ikke mindst være med til at understøtte et bedre samarbejde på tværs af værdikæden.

Vi håber derfor, at du er klar på at smøge ærmerne op den 29. juni og bidrage med dine erfaringer, input og perspektiver til at understøtte udviklingen i branchen.

Praktisk information:

Workshoppen foregår på Zoom
Alle deltager vil modtage et link til mødet senest dagen før.

TILMELD DIG WORKSHOPPEN HER

Kontaktperson: Projektleder Frederik Krogsøe
Max 50 tilmeldte efter først-til-mølle princippet.