Det skal du læse i din sommerferie

Solen skinner og sommeren banker på døren. Hos ConTech Lab har vi taget et dybt dyk ned i læsestoffet for at finde de bedste anbefalinger til din sommerferie.

Der er stort fokus på den danske byggebranche og store forventninger til den, og det er vigtigt at følge den rivende udvikling.

Vi har samlet fem anbefalinger til dig, der ønsker at være fuldt opdateret på, hvad der sker inden for ConTech-området, og hvilke emner der optager byggeriets mange virksomheder. Vi håber, vores favoritter kan inspirere din sommerferielæsning.

 

Mckinsey Dk I Morgen Cropped

Danmark i morgen

I starten af året blev ”bæredygtige bygninger og byer” fremhævet i en McKinsey rapport som én af i alt ti vækstplatforme med særligt potentiale i fremtidens Danmark.

Det potentiale ser vi også, og vi arbejder hver dag for at understøtte overgangen til mere bæredygtigt og produktivt byggeri med teknologiske løsninger, der kan lette hverdagen, reducere byggeriets klimaaftryk og være til inspiration for andre i branchen – både i ind- og udland.

Hent rapporten
Bogmockup

NO-CODE

ConTech Labs No-Code forløb vidner om stort potentiale i at udvikle skræddersyede løsninger med udgangspunkt i No-Code-principperne til byggeriets virksomheder.

Nysgerrig på No-Code? Så start her, hvor Jacob Bøtter introducerer 25 måder at automatisere arbejdsgange uden at skrive en eneste linje kode.

 

Find bogen
Styrelsen Cropped

Reducing scope 3 emissions

Taler I om Scope 3 i din virksomhed? Hvis ikke, så kommer I med stor sandsynlighed til at tage stilling til begrebet i den nærmeste fremtid.

Erhvervsstyrelsens nye rapport om scope 3 viser bl.a., at byggeriet (som alle andre industrier) har indhentning af data som den største barriere for at kunne regne på scope 3 udledninger.

 

Hent rapporten
Augment It Cropped

Augment IT

AI trækker mange overskrifter disse dage, men teknologien har stadig til gode for alvor at brede sig i byggebranchen.

Vil du vide mere om, hvad AI kan gøre for branchen, når det kommer til bl.a. at reducere spild, øge produktiviteten og få bedre tal på bundlinjen?

Så får du her en boganbefaling fra vores digitaliseringschef, Ole Berard.

 

Find bogen
Magasin Crop

ConTech 2023

På falderebet tillader vi os at pege på os selv og dét magasin, vi har udgivet med input og indsigt fra et bredt udsnit af den danske byggebranche.

Du får nyt om ConTech økosystemet og tech-trends, om vejen mod CO2-fri bymiljøer, om forandringsledelse i byggeriet og meget mere.

Magasinet giver indblik i, hvor branchen er og hvor den er på vej hen.

 

Læs magasinet