NOCODE

De 6 No-Code forløb

Nye digitale værktøjer vælter frem for tiden og de er med til at demokratisere den teknologiske udvikling. Mange af dem er No-Code, som gør det muligt for alle at bygge software uden at skrive kildekode. Vi ser frem til at kickstarte den digitale rejse på blot tre dage med hver og en af de udvalgte virksomheder.

Samarbejdspartnere

ConTech Lab modtog i løbet af marts mange gode ansøgninger med spændende og relevante problemstillinger til vores kommende No-Code forløb. I løbet af 2022 gennemfører ConTech Lab seks No-Code forløb i samarbejde med Jacob Bøtter.

Med hjælp fra et stærkt panel har vi udvalgt vores kommende seks forløb i følgeskab med: GK Danmark A/S, RØNSLEV, Færch & Co., Pålsson Arkitekter, Fiberbinder og Domis.

Vi vil de kommende måneder dele erfaringer og viden fra de seks forløb.

Næste No-Code forløb

ConTech Lab er i øjeblikket i fuld gang med at afvikle 2022-udgaven af No-Code forløbet, som I alt skal hjælpe seks forskellige virksomheder med at få kickstartet en digital transformation.

Hold øje med ConTech Labs LinkedIn eller skriv dig op til nyhedsbrevet, hvis du vil have besked, når der åbnes for ansøgninger i 2023.