Account Manager med sans for digitale værktøjer og stærke kunderelationer

Molio søger en ny medarbejder, der er dygtig til at opdyrke og vedligeholde gode kunderelationer og som samtidig kan udfylde rollen som rådgiver i forbindelse med implementering af Molios digitale værktøjer.

 

Du bliver en del af en spændende organisation, der er resultatet af en nylig fusion mellem det tidligere Byggecentrum og det tidligere bips; Molio – Byggeriets Videnscenter.

 

Molio leverer en række produkter (digitale værktøjer, fagbøger og kurser), der alle bidrager til at løfte branchens vidensniveau og til at skubbe på den digitale omstilling i branchen.

 

Om stillingen

Dit salgsarbejde er meget mere end ”bare” salg. Du kommer til at arbejde grundigt og målrettet med nogle af de stærke virksomheder i byggebranchen og med deres implementering af Molios værktøjer – primært Molio Beskrivelser (tidl. bips-beskrivelser). Dit primære fokus vil være mellemstore og store virksomheder.

 

I praksis er du med i front sammen med en forretningskonsulent/den markedsansvarlige. Du er med til at kontakte, opbygge og udbygge gode relationer til vigtige kunder. Du vil sørge for, at de får det bedst mulige udbytte af Molios værktøjer – primært Molio Beskrivelser, som er en standard for byggebranchens fælles arbejdsbeskrivelser. Næsten 400 virksomheder bruger værktøjet, der hele tiden bliver ajourført og videreudviklet af eksterne, faglige redaktører.

 

Primære arbejdsopgaver

 • Du spiller en aktiv rolle, når leads fra salgsorganisationen skal konverteres til kunder
 • Du spiller en aktiv rolle i udviklingen af langtidsholdbare relationer til vores kunder
 • Du håndterer kundekontakten og -samarbejdet, når kunden skal have værktøjerne sat op, tilpasset og implementeret i deres virksomhed
 • Vi forventer, at du efter en kortere periode, selvstændigt kan gå i front og præsentere Molios værktøjsløsninger over for potentielle kunder. Du vil være understøttet af faglig ekspertise og har altid et team, du kan støtte dig til.

 

Dine kvalifikationer

 • Du er først og fremmest god til at bruge dit salgsgen, penetrere markedet og skabe relationer. Du har gerne kendskab til byggebranchen og har eventuelt tidligere solgt softwareløsninger
 • Du kan begå dig på alle niveauer, formår at skabe kontakt og kan både ”åbne” og ”lukke” salget
 • Du har erfaring og trives med opsøgende salg og relationssalg
 • Du optræder med respekt og troværdighed i din rådgivende salgsrolle
 • Du er højst sandsynligt bosiddende på Sjælland. Dit geografiske salgsdistrikt er hele Danmark.

 

Molio tilbyder

 • Et job i en spændende virksomhed, hvor miljøet er uformelt og humoristisk – og omgangstonen ligefrem
 • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job i kontakt med nogle af de stærkeste virksomheder i byggebranchen
 • Medindflydelse på den videre udvikling af stillingen
 • Attraktiv løn efter kvalifikationer, pensionsordning og god frokostordning
 • Et veludviklet CRM- og kundesystem (Microsoft Dynamics), der er up to date. Molios marketingafdeling har stort fokus på datadreven markedsføring

 

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter på den rette kandidat. Vi indkalder løbende til samtale, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

 

Ansøgningsfrist

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og kalder løbende til samtaler. Vi venter på den rette kandidat, men send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Ansøgning

Finder du ovenstående lige så spændende som os og er du klar til nye udfordringer, skal du via nedenstående link indtaste dine oplysninger og uploade ansøgning og CV.

 

Har du spørgsmål til stillingen kan Liselotte Schwanenflügel Jensen fra ScanPeople kontaktes på 43 31 00 71.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!