Molio søger en fagredaktør til Molio-beskrivelsen ’Arbejdsmiljø, herunder grundlag for plan for sikkerhed og sundhed’

Fagredaktøren skal være ansvarlig for det faglige indhold i Molio beskrivelsen ’Arbejdsmiljø, herunder grundlag for plan for sikkerhed og sundhed’.

 

Din opgave er at sikre, at beskrivelsen løbende er opdateret og afspejler nye normer, nye teknologier, ny lovgivning, nye erfaringer m.m. Indimellem kan mere vidtrækkende ændringer af beskrivelsen komme på tale. Du får sekretariatsstøtte fra Molios projektledere.

 

Opgaven tager op til 20 timer for hver arbejdsbeskrivelse fordelt på et år. Timer, som den virksomhed, du er ansat i, fakturerer til Molio efter en aftalt takst.

 

Om dig

Som fagredaktør er du specialist på dit område. I dette tilfælde indebærer det indgående kendskab om Arbejdsmiljø og Plan for sikkerhed og sundhed. Du har indsigt i de regler, normer og standarder, der er gældende for området. Du har endvidere praktisk erfaring med områderne, herunder med beskrivelsesarbejde for både nybyggeri, ombygning og renovering.

 

Du er ansat i en arkitekt-, ingeniør-, entreprenørvirksomhed eller uddannelsesinstitution.

 

Dit arbejde bliver brugt og anerkendt

Som fagredaktør får du mulighed for at være blandt byggebranchens toneangivende specialister og være med til at sætte dagsordenen inden for dit faglige område.

 

Sådan søger du

Send os dit CV senest den 15. januar 2019 på molio@molio.dk med angivelse af emnet "CV fagredaktør - Arbejdsmiljø".

 

Kontakt Kim Streuli for yderligere information på 30 95 95 60 eller ks@molio.dk