Ofte stillede spørgsmål om Molio Budget

Molio Budget

Skjul alle
  • Kan vores it-afdeling udrulle Molio Budget fra centralt hold?

Vi ved, at det er gjort hos flere kunder, men vi har ikke viden om hvordan – så det yder vi ikke support på. Det ligger dog fast, at det er nødvendigt at fjerne alle referencer til Moio Budget og HolteGroup i registreringsdatabasen på de maskiner, der tidligere har haft Molio Budget installeret. Tidligere installerede versioner af programmet behøver ikke at blive afinstalleret.