Ofte stillede spørgsmål om vores webshop

Webshop adgang

Skjul alle
  • Hvordan opretter jeg mig som bruger?

Som erhvervskunde skal du være oprettet som bruger i vores shop, har du handlet før og oprettet dig benytter du samme brugernavn (e-mail) og kodeord.

Har du ikke handlet før, bliver du bedt om at oprette et kodeord undervejs i købet, dit brugernavn vil være den email du har startet med at indtaste.

Har du adgang til et af vores produkter, f.eks. byggedata, så har du en brugeradgang og kan benytte den.

• Hvor logger jeg ind?

Du logger ind ved at klikke på "LOG IND" øverst på siden, eller du kan logge ind under købsforløbet, du bliver automatisk bedt om at indtaste email, genkendes den, spørges der efter kodeord.

• Jeg har glemt mit kodeord, hvordan får jeg et nyt?

Under punktet "LOG IND" har du mulighed for at klikke på glemt Kodeord, du skal indtaste den e-mail som er dit brugernavn.

• Jeg har IP-adgang, hvorfor er der så stadig mulighed for log ind?

Vores hjemmeside tjekker ikke for adgang via IP-adresse – IP-adgang gælder kun for vores data og software løsninger f.eks. Byggedata.

• Jeg får en fejlmeddelelse ved forsøg på log ind, hvad gør jeg?

Kontakt vores support.

• Der findes 2 muligheder for log ind hvilken skal jeg bruge?

Du kan bruge begge muligheder.