Support

Oprettelse af personligt login

Her kan du få svar på en række spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med, at du skal oprette et personligt login på anvisninger.molio.dk.

Fra mandag d. 27. november kl. 10. vil du blive mødt af en side, når du tilgår værktøjer på anvisninger.molio.dk, hvor du skal oprette et personligt login.

Her skal du indtaste din mail og en adgangskode. Herefter vil du blive mødt af en ny side, hvor du skal indtaste navn, efternavn, firmanavn, firma CVR og stilling.

Hvis dit firma benytter IP-adgang, skal du være logget på firmas ip-adresse for at kunne oprette dit personlige login.

Hvis du har oprettet personligt login. Men stadigvæk ikke kan komme ind på siden eller er logget ind som Anonymous så følg disse to trin:

1. Slet cookies for siden molio.anvisninger.dk

2. Tryk på "login med personlig profil" og tryk på "Glemt din adgangskode?".
Derefter følg vejledningen.

Nu er du klar til at logge ind på ny.

Nej, det skal du ikke. Du skal logge på én gang, og derefter vi du blive bedt om at logge ind ca. en gang om måneden, for at bekræfte at det er dig, som benytter værktøjet.

Når du har oprettet et personligt login, kan du benytte IP-adgang, som du plejer.

Molio indfører et personligt login til de værktøjer, der ligger på platformen anvisninger.molio.dk. Det gør vi for at vi kan udvikle en bedre brugeroplevelse, når du benytter Molios digitale værktøjer.

Et personligt login er knyttet til dig som bruger af et digitalt værktøj. Så længe dit firma abonnerer på værktøjet, kan du benytte dit personlige login til at få adgang.

Den personlige login-løsning vedrører disse værktøjer:

• Beskrivelsesværktøjet B.1.000
  • Beskrivelsesværktøjet 2.0
  • Basisbeskrivelser B.1.000
  • Basisbeskrivelser 2.0
  • Aftale og kommunikation
  • CAD og bygningsmodel
  • BIM International

Hvis du ikke kan bruge den hjælp du får her på siden er du velkommen til at ringe til vores support på 7012 0600 alle hverdage mellem kl. 9.00 - 15.00.

Løsningen implementeres mandag den 27 november 2023 kl. 10.