Contech Borsen Website 1600X900
Download magasinet

ConTech er afgørende for fremtidens byggeri

ConTech Lab udgiver d. 8. juni et magasin i Børsen med dedikeret fokus på data, digitale værktøjer og ny teknologi i byggeriet – Construction Technologies - som midler til en mere effektiv og bæredygtig anlægs- og byggebranche.

Når du henter magasinet tilmelder du dig nyhedsmailen fra ConTech Lab

Vi vil gerne fortsætte med at sende dig nyheder om ConTech og om projekter, rapporter og arrangementer i ConTech Lab. Når du henter magasinet tilmelder du dig derfor samtidig nyhedsmailen fra ConTech.

Indsæt dine oplysninger og hent magasinet

Ved tryk på "Hent magasinet" knappen accepterer jeg nedenstående.
Jeg giver ConTech Lab lov til at sende mig fagligt relevante -mails inkl. markedsføring for fx kurser og bøger. Desuden accepterer jeg, at ConTech Lab bruger mine trafikdata, købshistorik og kundeoplysninger til at forbedre og personalisere mit nyhedsbrev. Ligesom jeg giver ConTech Lab mulighed for at bruge mine oplysninger til målrettet annoncering på sociale medier. Desuden må ConTech Lab bruge mine data til anonymiseret analyse af forskellige modtagerprofiler.

ConTech Lab anvender Molios persondata- og cookiepolitik. Se Molios persondata- og cookiepolitik her

Du kan til enhver tid trække det givne samtykke tilbage. Dette kan du gøre enten ved at følge de enkle anvisninger i e-mailen eller en anden meddelelse, som du har modtaget fra os.

(f56 1.1)

Samler branchen på tværs

Med magasinet ConTech 2021 ønsker vi at samle bygge- og anlægsbranchen på tværs af hele økosystemet for at sætte fokus på, hvordan vi skaber fremtidens byggeri gennem brug af digitalisering og teknologi i et stærkt samarbejde mellem branchens virksomheder, organisationer, eksperter og initiativer.

I magasinet kan du bl.a. læse om hvilke udfordringer og muligheder digitalisering giver på tværs af værdikæden, tech trends samt læse om nogle af ConTech Labs spændende pionerprojekter.