Det skal du læse og lytte til denne sommer

Når sommeren banker på, og vi finder tid til at hente viden og ny inspiration er der heldigvis masser af godt læse- og lyttestof at kaste sig over.

Her kommer fem anbefalinger til dig, der ønsker at være fuldt opdateret på, hvad der sker inden for ConTech-området, og de emner der optager byggeriets mange virksomheder. Vi håber, det kan inspirere!

1
PODCAST

Lex Fridman interviewer Sam Altman

I podcasten møder du Sam Altman, CEO i OpenAI - virksomheden bag BPT-4, ChatGPT og Sora. I en knap to timer lang podcast, spænder dialogen fra springet mellem GPT-4 til GPT-5 til AGI (Artifical General Intelligence) og Aliens. 

Lyt her
2
RAPPORT

Denmark's GenAI Paradox: From Lagging to Leading

Boston Consulting Group udgav i marts 2024 en omfattende undersøgelse af anvendelse og implementering af Generative AI (GenAI) i danske virksomheder. Rapporten giver et billede af, hvordan danske virksomheder og virksomhedsledere i øjeblikket forholder sig til GenAI og dets potentialer, og så guider BCG til, hvordan man som leder fremskynder implementering af GenAI i sin organisation. 

Læs rapport
3
BOG

Circular Construction for Urban Development

Bogen giver byggebranchen perspektiv på, hvordan cirkularitet og industrialiseret byggeri kan forenes. Den introducerer principper som design for adskillelse, udveksling af produktdata og cirkulære forretningsmodeller. Og så giver den perspektiv på cirkulær LCA og de værktøjer, der gør det muligt at tracke indsatser og forbedre sig over tid ift. cirkulariet og klimaaftryk i byggeriet.

Læs mere
4
RAPPORT

Biodiversity 101

Flere og flere forstår alvoren af biodiversitetskrisen og vigtigheden af, at man i byggebranchen beskæftiger sig med at mindske tab af biodiversitet. Rapport sætter biodiversitet i kontekst, slår streg under, at biodiversitet er vigtigt samt kommer med en række nødvendige løsninger på tværs af sektorer, herunder også byggesektoren.

Læs rapport
5
MAGASIN

ConTech 2024

Magasinet sætter fokus på Construction Technologies, som midler til en mere effektiv og bæredygtig bygge- og anlægsbranche. I årets magasin kan du bl.a. læse om Byggeriets Handletank for Bæredygtighed, Teknologidrevet byggeri, Tech Trends – og herunder selvfølgelig kunstig intelligens, cirkularitet og meget mere. Der findes fysiske eksemplarer i BLOXHUB og hos Molio. Kontakt os, hvis du vil have fingrene i et.

Læs magasin