Urbantech Video 3

ConTech Lab på TechBBQ

Endnu engang matcher vi tech med hygge og igen i år vil der være et UrbanTech område. På UrbanTech får du muligheden for at netværke med mere end 7500 deltagere, herunder investorer og tech-virksomheder.

Du kan herunder se, hvor du bl.a. kan finde os og samtidig blive klogere på AI, vigtigheden af data, teknologi og biodiversitet. Vi glæder os til at se dig på dette års TechBBQ! 

Vær desuden opmærksom på, at du skal have billet til TechBBQ for at kunne deltage til nedenstående begivenheder. Du kan købe din billet her.

Working ethically with AI – in theory and practice

D.11. September kl.16:00-17:30

Dette event zoomer ind på de etiske aspekter ved at arbejde med AI i det byggede miljø. Hvad fortæller teorien og lovgivningen os, og hvordan arbejder vi med dette i vores hverdag, når vi integrerer AI?

Med udgangspunkt i EU's AI-forordning undersøger vi, hvad rammeværket betyder for organisationer i byggebranchen. Derefter dykker vi ned i de praktiske implikationer af AI-forordningen, og hvordan branchen bedst kan udnytte åbne AI-modeller uden at kompromittere datasikkerheden.

Tilmeld dig her
Skærmbillede 2024 08 19 Kl. 13.32.43
Skærmbillede 2024 08 19 Kl. 13.31.31

Future-proofing cities through data

D.12. September kl.10:00-10:40

Kig forbi og vær med til at udforske denne Garden Session, hvor vi undersøger, hvordan man med teknologi og dataforståelse kan arbejde med at reducere bygningers klimaaftryk, gøre byudvikling mere effektiv og bæredygtig.

Vi diskuterer, hvordan man sikrer bedre samarbejde i krydsfeltet mellem byggeri og bygningsdrift, samt hvordan data kan indsamles, deles og udnyttes til at forbedre bylivet, forbedre bygninger og hjælpe involverede virksomheder med at imødekomme klima- og dokumentationskrav. 

Tilmeld dig her

The Nature of Building: Technology, the Built Environment and Biodiversity

D.12. September kl.12:25-13:00

Byggebranchen har et stort ansvar overfor tabet af biodiversiteten i både Danmark og på globalt plan. Biodiversitetspåvirkningen sker både på byggepladsen (on-site) og gennem værdikæderne (off-site). Branchen må derfor tage et skridt fremad for biodiversiteten og begynde at måle, evaluere og vigtigst af alt, forbedre biodiversitetens tilstand. Kom og hør panelets bud på, hvordan digitale løsninger og smart teknologi kan understøtte dét arbejde.

Skærmbillede 2024 08 19 Kl. 13.35.09
Skærmbillede 2024 08 19 Kl. 13.39.20

How to test solutions in the urban realm across Europe

D.11-12. September

Få konkrete eksempler fra hele Europa på, hvordan man kan teste løsninger og koncepter, der sætter innovationsprojekter i spil i bymiljøer. Sessionen arrangeres af branchesamarbejdet, Urban Hub Europe, bestående af KIRAHub (Finland), Smart City Cluster (Spain), Munich Urban Colab (Germany), Estonian digital construction cluster (Estonia), BLOXHUB & ConTech Lab (Denmark)