Workshop

ConTech Lab om byggeriets datamodel 1.0

Her kan du finde de vigtigste konklusioner fra da ConTech Lab samlede branchen til en workshop om pionerprojektet: Byggeriets datamodel 1.0.
People

Workshoppen tog afsæt i pionerprojektets konkrete erfaringer gjort af ConTech Lab i samarbejde med Aarsleff, DTU, EG og Alexandra Instituttet. Derudover var workshoppen centreret omkring en kvalificering og verficering af dashboards, med fokus på branchens input til forbedringer, forventninger og supplerende aspekter. Workshoppen lagde op til debat omkring målgrupper, use-cases, data og barrierer for at bruge dashboard som værktøj.  

Der var stor enighed om, at der er et behov for værktøjer såsom dasboards, til at skabe transparens og data-deling på tværs af værdikæden. Der blev dog lagt vægt på, at meget data indsamles manuelt nu, og at dashboards som udgangspunkt ikke kan designes efter en fuldt automatiseret proces for dataindsamling. Derudover udtrykte deltagerne et ønske om mere struktureret, kvalitetssikret og standardiseret data, samt erfaringsbaserede standarder over projektløsninger.

 

De populæreste konklusioner på hvert emne diskuteret kan ses her.

Pp1 Workshop Miro (2)