BIM Molio 1600X900 Webinar1
BIM-handlingsplan 2021

Forstå og anvend standarder og formater til BIM

Her på siden kan du tilmelde dig en række webinarer og kurser, der handler om at forstå og anvende EN ISO 19650 (1,2 og 3) og IFC-formatet i den danske BIM-praksis. 

Webinarer og kurser er tilrettelagt som led i bygge- og anlægsbranchens fælles BIM-handlingsplan. Dansk Standard og Molio samarbejder med brancheorganisationerne om at udbrede kendskabet til de udvalgte standarder og hjælpe branchens virksomheder med nemmest muligt at komme i gang med at arbejde efter de internationale standarder og IFC-formatet.

Få værdi med DS/EN/ISO 19650-serien

Få et godt indblik i de begreber, principper og processer, der introduceres med DS/EN/ISO 19650-serien. Denne serie af standarder udgør rammen for informationshåndtering i forretningsprocesser. Webinaret vil koble nogle af standardens begreber til dansk BIM-praksis på et overordnet plan. På det efterfølgende kursus vil deltagerne få en dybere viden og forståelse for DS/EN/ISO 19650 standardernes indhold, betydning og anvendelsesmuligheder.
Hvis du vil forberede dig inden webinarer og kursus kan du finde Vejledning til DS/EN ISO 19650 del 1 og 2 (32 sider) her (webshop) 

Anvendelse af IFC-formatet

Bliv bedre til at udveksle data med anvendelse af det åbne format, IFC, når du arbejder med de forskellige bygningsmodel-værktøjer. Du får både en introduktion til formatet og en række gode praktiske råd, tips og tricks, til at overkomme de udfordringer, der kan opstå undervejs.