buildingSMART Nordic Conference

Brandvarme oplæg på plakaten

Få billetter tilbage – så få din billet til årets buildingSMART Nordic Conference 2020 i hus nu!
People

D. 23. september danner København rammen for buildingSMART Nordic Conference. Det er konferencen, der sætter fart på byggeriets digitale konkurrenceevne ved at lade et væld af danske og internationale speakers dele deres perspektiver på åbne filformater og fælles internationale standarder.

Inspiration og input fra ind- og udland

Mød bl.a. Richard Petrie (CEO hos buildingSMART International). Petrie giver sit bud på bygge- og anlægsbranchens digitale fremtid og Martin Fischer (Professor på Stanford University) der er ophavsmanden til værktøjerne Integrated Project Delivery (IPD) og Virtual Design and Construction (VDC).

Mød også folkene bag BIM Infra, som er Banedanmark og Vejdirektoratets samarbejde om digital transformation af anlægsbranchen med udgangspunkt i OpenBIM og internationale standarder.

Oplev også præsentationer fra det hollandske projekt Pontsteiger, der i 2018 vandt buildingSMART International Awards, for deres innovative brug af OpenBIM i design- og udførelsesfasen og hør om hvordan OpenBIM blev afgørende for løsningen af den komplekse geometri af Pandahuset i København Zoo.

Få billetten i hus

Deltag på buildingSMART Nordic Conference, hvor du får serveret værdifuld viden, interessante speakere, interaktive workshopwsessions og de nyeste forretningsidéer, perspektiver og erfaring.

Læs hele artiklen om konferencen her.

Tilmeld dig her.