COWI A/S bliver partner i buildingSMART Danmark

Jesper Dyhre Pedersen, Associate Technical Director, COWI A/S sætter ord på hvorfor COWI A/S er community partner i buildingSMART Danmark.

- I COWI er vi aktive følgere af udviklingen inden for openBIM både inden for byggeriet og på anlægssiden. Vi mener, at openBIM er en afgørende for at fremme et effektivt og samarbejdsorienteret miljø på tværs af begge disse sektorer. Ved at holde os opdaterede på de nyeste openBIM-standarder og teknologier, er vi i stand til at tilbyde vores ekspertise og støtte til både bygge- og anlægsprojekter. Som rådgiver i både bygge- og anlægsbranchen afspejler vores ønske om at være en del af den bredere openBIM-bevægelse og bidrage til den fortsatte udvikling af digitaliseringen. Vi er glade for at være en del af buildingSMART Danmark, hvor vi kan samarbejde med andre ligesindede fagfolk, der deler vores interesse for openBIM

Ole Berard, digitaliseringschef i Molio og ansvarlig for buildingSMART Danmark glæder sig over, at COWI A/S tegner medlemskab:

- COWIs deltagelse med ekspertise og støtte til arbejdet med udviklingen af praksis med openBIM i forhold til både byggeri og anlæg er vigtig, da vi kun kommer i mål med openBIM, hvis hele byggeriets værdikæde går aktivt ind i arbejdet. Derfor glæder det os, at COWI A/S er partner i buildingSMART Danmark og aktivt støtter arbejdet med at implementere og udvikle buildingSMART værktøjerne.

Læs mere om hvad du får ud af at være partner i buildingSMART Danmark

People