Hent BCF-guide

Tak for din interesse for BCF-guiden

Mens IFC er det fælles BIM-format til vidensdeling og kommunikation af data på tværs af fagdiscipliner og softwareplatforme, så er BCF oplagt til udveksling af fejlrapporter.

BCF er en forkortelse af BIM Collaboration Format og egner BCF sig til udveksling af fejlrapporter mellem fagdiscipliner og til dokumentation af kvalitetssikringen. BCF kan eksporteres fra programmet, du kvalitetssikrer i og importeres i BIM-programmet, så det bliver lettere at udbedre de fejl, der er fundet.

Med denne guide håber vi at gøre BCF mere tilgængeligt for almindelige brugere, så̊ det ikke kræver hjælp fra tegnestuens BIM-manager eller byggepladsens IKT-leder.

For at hente guiden (PDF) skal du udfylde felterne nedenfor og tilmelde dig buildingSMART Danmark nyhedsmail.

Hvis du oplever problemer med at modtage publikationer og værktøjer fra buildingSMART Danmark bedes du kontakte info@buildingSMART.dk

Ved tryk på send guide knappen accepterer jeg nedenstående.

Jeg giver buildingSMART Danmark lov til at sende mig fagligt relevante -mails inkl. markedsføring for fx kurser og bøger. Desuden accepterer jeg, at buildingSMART Danmark bruger mine trafikdata, købshistorik og kundeoplysninger til at forbedre og personalisere mit nyhedsbrev. Ligesom jeg giver buildingSMART Danmark mulighed for at bruge mine oplysninger til målrettet annoncering på sociale medier. Desuden må buildingSMART Danmark bruge mine data til anonymiseret analyse af forskellige modtagerprofiler.

buildingSMART Danmark anvender Molios persondata- og cookiepolitik. Se Molios persondata- og cookiepolitik her

Du kan til enhver tid trække det givne samtykke tilbage. Dette kan du gøre enten ved at følge de enkle anvisninger i e-mailen eller en anden meddelelse, som du har modtaget fra os.