Hent guiden om Bygherrens anvendelse af IKT og openBIM

Tak for din interesse

Molt Wengel har i samarbejde med buildingSMART Danmark lavet en guide til openBIM i byggeriet. Guiden giver en kort og enkel indføring i, hvad der er relevant at overveje, når der stilles krav til det digitale samarbejde med anvendelse af IKT og openBIM. Den er fuld af facts, forklaringer og gode råd, og så har vi tilsat en case fra Københavns Universitet, som forhåbentlig kan være til inspiration, når du skal overføre ord til praksis.

For at hente guiden (PDF) skal du udfylde felterne nedenfor og tilmelde dig buildingSMART Danmark nyhedsmail.

Hvis du oplever problemer med at modtage publikationer og værktøjer fra buildingSMART Danmark bedes du kontakte info@buildingSMART.dk

Ved tryk på send guide knappen accepterer jeg nedenstående.

Jeg giver buildingSMART Danmark lov til at sende mig fagligt relevante -mails inkl. markedsføring for fx kurser og bøger. Desuden accepterer jeg, at buildingSMART Danmark bruger mine trafikdata, købshistorik og kundeoplysninger til at forbedre og personalisere mit nyhedsbrev. Ligesom jeg giver buildingSMART Danmark mulighed for at bruge mine oplysninger til målrettet annoncering på sociale medier. Desuden må buildingSMART Danmark bruge mine data til anonymiseret analyse af forskellige modtagerprofiler.

buildingSMART Danmark anvender Molios persondata- og cookiepolitik. Se Molios persondata- og cookiepolitik her.

Du kan til enhver tid trække det givne samtykke tilbage. Dette kan du gøre enten ved at følge de enkle anvisninger i e-mailen eller en anden meddelelse, som du har modtaget fra os.