HENT IFC-guide

Tak for din interesse for IFC-guide

IFC er det fælles format, som gør vidensdeling muligt og sikrer at byggeriets data kan kommunikeres på tværs af fagdiscipliner og softwareplatforme i dag og i mange år frem.

I Danmark er IFC blevet et almindeligt filformat for udveksling af fagmodeller, koordinering mellem fagrådgivere, kvalitetssikring, mængdeudtræk og aflevering til byg- og driftsherrer. Men for almindelige brugere, kan det stadig være svært at overskue de mange muligheder for at styre geometri og data ved eksport af bygningsmodeller til IFC.

Med denne guide håber vi på, at kunne gøre IFC mere tilgængeligt for almindelige brugere, så brugen af IFC ikke kræver hjælp fra tegnestuens BIM-manager eller byggepladsens IKT-leder.

For at hente guiden (pdf) skal du udfylde felterne nedenfor og tilmelde dig buildingSMART Danmark nyhedsmail.

Hvis du oplever problemer med at modtage publikationer og værktøjer fra buildingSMART Danmark bedes du kontakte info@buildingSMART.dk

Vælg din IFC-guide til download*

Ved tryk på send guide knappen accepterer jeg nedenstående.

Jeg giver buildingSMART Danmark lov til at sende mig fagligt relevante -mails inkl. markedsføring for fx kurser og bøger. Desuden accepterer jeg, at buildingSMART Danmark bruger mine trafikdata, købshistorik og kundeoplysninger til at forbedre og personalisere mit nyhedsbrev. Ligesom jeg giver buildingSMART Danmark mulighed for at bruge mine oplysninger til målrettet annoncering på sociale medier. Desuden må buildingSMART Danmark bruge mine data til anonymiseret analyse af forskellige modtagerprofiler.

buildingSMART Danmark anvender Molios persondata- og cookiepolitik. Se Molios persondata- og cookiepolitik her

Du kan til enhver tid trække det givne samtykke tilbage. Dette kan du gøre enten ved at følge de enkle anvisninger i e-mailen eller en anden meddelelse, som du har modtaget fra os.