NO-CODE

ConTech Lab har sat sig for at styrke bæredygtigheden og produktiviteten i byggeriet gennem øget brug af digitalisering og teknologi på tværs af byggeriets værdikæde.

Et af ConTech Labs initiativer er No-Code forløb, hvor udvalgte SMV'er hurtigt udvikler løsninger og bygger software uden at skrive skrive kildekode. Det gør de under i tæt samarbejde med tech-entreprenør, Jacob Bøtter og ConTech Lab. 

Tre intensive arbejdsdage med No Code principperne er en oplagt mulighed for at teste idéer og mulige løsninger. I videoen her kan du se et eksempel på, hvordan man kan bringe No-Code i spil i sin virksomhed.

No-Code principperne kan bringes i spil hos mange typer af virksomheder på tværs af byggeriets værdikæde. Hvert forløb er forskelligt og tilpasset dé ønsker, virksomhederne har. Men en fællesnævner for de succesfulde No-Code forløb er, at man som virksomhed har digitale kompetencer og er motiverede til at udvikle løsninger på nye måder. 

Har man det, kan man få kickstartet sit arbejde i et No-Code forløb, hvor der fokuseres på hurtig udvikling af konkrete værktøjer, I som virksomhed efterfølgende kan udvikle på. 

Vil du vide mere?

I 2022 var følgende virksomheder gennem et No-Code forløb: Paalsson Arkitekter, GK Danmark, Domis, Rønslev samt Færch & Co. I 2023 har vi arbejdet med No Code principper hos: Peter Jahn & Partner, DOMUTECH, Home.Earth, Marlon Tørmørtel A/S, SLA & Wolff Svendsen A/S.

ConTech Lab tager i mod ansøgninger igen i starten af 2024, udvælger virksomheder i marts og kører nye forløb over sommer og efterår.

Udvælgelsen af SMV'er til No-Code forløb sker med hjælp fra DI Byggeri, Danske Arkitektvirksomheder, WE BUILD DENMARK, Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Bygherreforeningen.

Kontakt os

Hold øje med LinkedIn eller ræk ud til ConTech Lab, hvis du vil høre mere om No-Code forløbene.

Kontakt ConTech Lab