NO-CODE

ConTech Lab har sat sig for at styrke bæredygtigheden og produktiviteten i byggeriet gennem øget brug af digitalisering og teknologi på tværs af byggeriets værdikæde.

Et af ConTech Labs initiativer er No-Code forløb, hvor udvalgte SMV'er hurtigt udvikler løsninger og bygger software uden at skrive skrive kildekode. Det gør de i tæt samarbejde med tech-entreprenør, Jacob Bøtter og ConTech Lab. 

Tre intensive arbejdsdage med No Code principperne er en oplagt mulighed for at teste idéer og mulige løsninger. I videoen her kan du se et eksempel på, hvordan man kan bringe No-Code i spil i sin virksomhed.

No-Code principperne kan bringes i spil hos mange typer af virksomheder på tværs af byggeriets værdikæde. Hvert forløb er forskelligt og tilpasset dé ønsker, virksomhederne har. Men en fællesnævner for de succesfulde No-Code forløb er, at man som virksomhed har digitale kompetencer og er motiverede til at udvikle løsninger på nye måder.

I 2024 udbyder vi igen seks gratis No-Code forløb til SMV'er i den danske byggebranche, der er klar til en digital kickstart.

Der er lukket for ansøgninger til No-Code 2024. 

Følgende virksomheder deltager i 2024 - vi deler nyt fra No-Code arbejdsdagene over sommeren!

Læs mere om No-Code

Vil du vide mere?

Udvælgelsen af SMV'er til No-Code forløb sker med hjælp fra DI Byggeri, Danske Arkitektvirksomheder, WE BUILD DENMARK, Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI), BLOXHUB og Bygherreforeningen. 

I 2022 var følgende virksomheder gennem et No-Code forløb: Paalsson Arkitekter, GK Danmark, Domis, Rønslev samt Færch & Co. I 2023 har vi arbejdet med No Code principper hos: Peter Jahn & Partner, DOMUTECH, Home.Earth, Marlon Tørmørtel A/S, SLA & Wolff Svendsen A/S.

Vi modtager ikke flere ansøgninger til No-Code 2024.

Kontakt os

Har du spørgsmål til No-Code er du velkommen til at kontakte projektleder, Annelise Hansen (alh@molio.dk). Følg også med på LinkedIn eller i vores nyhedsbrev, hvor vi løbende deler nyt om No-Code. 

Kontakt ConTech Lab