HKS23001 V1 4
E-bøger

Proaktiv Ledelse af Usikkerhed ved hjælp af e-bog

Proaktiv Ledelse af Usikkerhed ved hjælp af Successiv Princippet

Udgiver: HKS-Consult
Udgivelsesår: 2023 (PDF udgave)
Sider: 360
Udgave: Version 1.4

Tema
Økonomi og kalkulation
550,-
687,50 inkl. moms

Denne bog er skrevet efter presserende anmodning fra ledere, projektledere og deres nøglemedarbejdere i flere lande. Den blev også skrevet som svar på den hastigt voksende betydning, ikke kun for at anerkende den undertrykkende og komplekse usikkerhed omkring os, men også for at bruge dette proaktivt. Bogen er designet til at være til direkte brug for:

Ledere og beslutningstagere, der ofte forsøger at tage højde for den skrøbelige balance mellem de kommercielle krav om effektivitet og konkurrenceevne på den ene side og den stigende udfordring med sociale spørgsmål, ændrede menneskelige ressourcer og miljøhensyn på den anden.

Controllere og andre nøglemedarbejdere, som samvittighedsfuldt fortsætter med at forbedre den vigtige kvalificerede støtte, der er til rådighed for ledelsen og beslutningstagerne.

Andre, der allerede er i en karriere, enten indenfor erhvervslivet, den offentlige sektor eller de videregående uddannelser, som ønsker at opgradere deres færdigheder inden for ledelse, planlægning og projektøkonomi som en del af denne karriere.

Studerende på længevarende uddannelser, der tiltænker en karriere på dette område, og derfor føler, at de skal have kompetencer over de seneste og mest udviklede færdigheder og ideer til at tackle de udfordringer, de vil stå over for.

Denne bog er snarere en praktisk manual end en lærebog, og bestemt ikke en akademisk teoretisering. Bogen er skrevet til alle dem, der arbejder direkte med eller støtter ledelse, planlæggere og beslutningstagere. Derfor omfatter bogen ikke en dybere behandling af den underliggende teori, alternative metoder, mange referencer osv.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600